Eljött az idő a változásra! Július 31-én Kék Hold lesz az Égen!

Július 31-én, pénteken telihold lesz a Vízöntő jegyében! Eljött az ideje a szerelmi varázslatoknak. A pénteki teliholdat Kék Holdnak is nevezik, ilyen legközelebb csak 2018-ban lesz.

Ez a lecsillapodás időszaka. A hold arra kér bennünket, hogy álljunk le, nézzünk szét magunk körül, és lássuk meg az összefüggéseket, egy nagyobb és átfogóbb képet a világról, az életünkről. Szembe kell néznünk az igazsággal, amelyet korábban figyelmen kívül hagytunk.

A Vénusz, a szerelem bolygójának hatására ezen a napon hangsúlyossá válnak a szeretet és szerelemi kötődések, a romantika. A telihold fénye beragyogja a szívünket, és mély érzelmeket szabadít fel, ezért tökéletes időszak a szerelmi kapcsolatok megerősítésére. Ez egy jó alkalom arra, hogy rátaláljunk a lelki társunkra, vagy arra, hogy rájöjjünk, kibe is vagyunk igazán szerelemesek, ki iránt vonzódunk, milyen ember valójában a társunk.

Vannak olyan helyzetek, mikor a leggyönyörűbb pillanatok egyben a legfélelmetesebbek is. Azt azonban tartsuk szem előtt, hogy olyan lehetőségek adódhatnak most, amelyek megragadására egy életben csak egyszer nyílik esélyünk, ezért használjuk ki ezt.

Ha a komfortzónánkban maradunk, akkor nem lesz csodálatos élményekben részünk, ezért járjunk nyitott szemmel, és vegyük észre a pozitívumokat, a nagy lehetőségeket, hiszen ezek nem fognak mindennap szembejönni velünk az utcán.

Abban van igazság, hogy azok a személyek, akik sokat jelentenek számunkra, sosem hagynak itt bennünket, mégis a legtöbben hajlamosak vagyunk rossz döntéseket hozni, mert félünk, és mert az eszünkkel gondolkozunk, abban a hitben, hogy amit cselekszünk az helyes, közben a szívünk teljesen más irányt mutat, mégsem hallgatunk rá.

Sokszor meg kell tapasztalnunk a negatív oldalát az életnek, hogy rájöjjünk arra, hogy mi a helyes út, hogy hogyan kell önmagunkkal és másokkal harmóniában élni.

Éppen erre ad lehetőségek a Kék Hold, nézzünk szembe magunkkal és életünk kihívásaival. Éppen ezért előfordulhat, hogy éjszakánként megnő a pulzusszámunk, nem tudunk majd könnyen álomba merülni.

A lelkünk érzi, hogy valamilyen nagy változás határvonalához érkeztünk, és arra sarkal, hogy változtassunk addigi életvitelünkön.

Lehet, hogy idegesek leszünk a bekövetkező változás miatt, de jó tudni, hogy az Univerzum semmi olyan döntésre nem sarkal bennünket, amelyre nem állunk készen. Az igazság természetesen az, hogy nem létezik olyan, hogy tökéletes időzítés, ezért döntsünk most, semmit nem fogunk ezzel veszíteni. A Kék Hold támogatni fog, így itt az ideje annak, hogy a helyes útra lépjünk, a szívünkre hallgassunk.

 

betöltés...