Olvasd el a vércsoportod horoszkópját! Meg fogsz döbbenni, mennyire áll!

“A” vércsoport | “B” vércsoport | “AB” vércsoport | “0”-ás vércsoport

“A” VÉRCSOPORT

Hatalmas elánnal veti bele magát minden feladat teljesítésébe. Hivatását szívvel-lélekkel látja el. Képes szinte minden egyebet elfelejteni annak érdekében, hogy teljesítménye a legjobb legyen.

Maximálisat akar nyújtani szinte mindenben. Gyakran tétovázik, hogy egy intim kapcsolatba belemenjen-e, mert előtte alaposan végigveszi, hogy képes lesz-e eleget tenni a vele szemben támasztott igényekben anélkül, hogy munkája meg ne sínylené. Mindenesetre ha valamit nem tud elvállalni, azt nyíltan, előre megmondja. Ez a viselkedés gyakran oda vezet, hogy minden kedvessége ellenére emberkerülőnek látszik. Ha viszont valamit egyszer megfogadott, azt biztosan teljesíti. Ezért környezete megbecsüléssel néz rá. Szükséges, hogy az ügy vagy egy másik ember komolyan izgassa. A felszínességet nem fogadja el semmiben. Vagy tűzzel csinál valamit vagy nem csinálja.

Ha egy olyan feladatot kell elvégeznie amely nem  érdekli, akkor nagyon nehezen végzi el, de megcsinálja. Ilyenkor jó, ha más után néz, mert belebetegedhet egy rossz állásba is.

Sem barátságot, sem kapcsolatot nem indít el, amíg meg nem tudja, jól választott. A személyes kapcsolat kezdetén fehér lapot nyit, s mindent elmond, amit gondol,  vagy vár a másiktól. Ha viszont elhatározza magát, sokáig kitart.

“B” VÉRCSOPORT

Gyengédségét, szolgálatkészségét sokszor durva maszk alá rejti. Nem lehet könnyen felidegesíteni. Igyekszik távol tartani magát minden érzelmi kitárulkozástól, ezt másoknál sem tűri.

Önmagával szemben maximalista, nem kér segítséget. Ugyanúgy türelmetlen és egyáltalán nem elnéző  szerettei hibáival, gyöngeségeivel szemben is. Az a szigorúság, amelyet mindenkivel szemben támaszt, gyakran konfliktushoz vezet, ha nem tudatosítja magában, hogy az emberekkel szemben a megértésnek egy bizonyos foka elengedhetetlen ahhoz, hogy az együttélés működjön. A nagy önérzet kétélű fegyver.

Keményen küzd azért, hogy saját hibájáról, amelyet soha nem fog elismerni, elterelje a figyelmét. A tökéletességre való igyekezete erősen kihat a magánéletére. Féltékeny típus. Érzelmi kapcsolatait is teljesen és hibátlanul, minden kivetnivaló nélkül akarja látni. Aki kapcsolatba kerül vele, annak feltétlenül számolnia kell e típus ilyen igényeivel.

Tudni kell, hogy féltékenysége nem irracionális vagy eltúlzott, hanem abból fakad, hogy egy ideált képzelt magának, azt szeretné látni a valóságban.

AB VÉRCSOPORT!!

Nem túl bonyolult ember. Mivel a típus jellemzői több elemből tevődnek össze, ezek egymással harcolva nem adnak ki egy kiegyensúlyozott egyéniséget. Ezzel magyarázható, hogy érzelmi világa szinte sohasem jut naugalomra. Erősen függ hangulataitól, érzelmeitől. Cselekedeteit inkább kifinomult ösztöne és intuíciói irányítják, mint a tudatosság. Ezért tűnik olykor ingatagnak vagy tétovának, hiszen percek alatt képes egy személytől vagy ügytől eltávolodni, ha úgy érzi, nem bír el vele. Kapcsolataiban is állandóan kétségek gyötrik, gyakran alaptalan félelmek áldozatává lesz, s ilyenkor érzelmei a nullponton vannak, s mély depresszióba merül.

Szerencsére ez az állapot sem tart sokáig. Ha egy pozitív élményben részesül életkedve visszatér.

Kedvezőtlen esetben néha megbízhatatlan, mivel korábbi elhatározásait könnyen feladja. Jó tulajdonsága, hogy tanulni vágyó, új tapasztalatokat, szellemi, érzelmi élményeket keres.

Saját véleményéhez nem ragaszkodik túlzottan, ha úgy látja, hogy a mások érvei logikusabbak, vagy egyébként elfogadhatóbbak, mint a sajátja. Szemlélete rugalmas. Gondolkodásmódja sohasem korlátolt vagy merev. Az egyhangúságot szinte utálja. Éppen az állandó újak keresése és befogadóképessége akadályozza meg azt, hogy az érzelmi behatások és nyomukban fellépő hangulatváltásai drámai módon befolyásolják életében.

Az érzelmek nagy jelentőségűek számára. Alkalmazkodóképessége kiváló. Nem akar a másik felett uralkodni, sőt úgy tudja alárendelni magát a másik akaratának, hogy közben boldog. Főleg akkor ha ebben a kapcsolatban megfelelő támaszt is talál.

0-ás vércsoport!!!

Intenzív érzelmi életet él, de nem rendelkezik rúl jó alkalmazkkodással. Ezt inkább társától várja el. Szinte állandóan kapcsolatot keres ó, de ebben nem csak érzelmei befolyásolják, hanem a racionalitás – sokszor a számítás is. Munkatársaival, lakóhelyi környezetével is szinte pillanatok alatt közvetlen, jó viszonyt tud kiépíteni. Ez a kapcsolatteremtő készség segíti az üzleti életben is. Feltűnően sok `0` vércsoportú férfi és no dolgozik az üzleti szférában. Sok film-, tévésztár is e csoportba tartozik, mivel a művészi tehetség keresztülvitele erővel és jelentős mértékű gyakorlati érzékkel párosul. Üzleti szimata úgyszólván sohasem hagyja cserben, tevékenykedjen akár művészként akár üzletemberként.

A szinte félelmetes erejű energiája, aktivitása a gyökere a siker utáni vágyának. Állandóan mozgásban van, nem hagyja magát nyugodni. Mindig a sikerhez, elismeréshez vezető lépcső következő fokára szeretne lépni. Céljait mindig szem előtt tartja, és képes mindent ennek alárendelni.

Sohasem adja fel. Ha a körülmények folytán kénytelen előrehaladását szüneteltetni, ha zöld utat kap, visszafojtott energiái szinte robbannak. A szerelemben általában sikeres. Csak addig engedi át magát az érzelmeknek, amíg a kapcsolatnak valamilyen praktikus haszna is van; így szinte elérhetetlen számára, hogy egy szerelmet teljes intenzitással éljen át.

Kedvezőtlen esetben az ész elnyomja az érzelmeit,  képes érdekházasságo ist kötni -persze a partnerét ilyenkor is biztosítja érzelmeiről

betöltés...