Egy őrült felgyújtotta ezt a nőt. 2 év után leveszi a maszkját és megmutatja az arcát a világnak.

Egy elborult elméjű nő féltékenységből felgyújtotta ezt a gyönyörű nőt. Műtétek sorozata után két év után végre megmutatta az arcát a nagyvilágnak. Csodálatos!

Dana Vulin egy gyönyörű nő volt, és ez nagyon feldühített egy őrült asszonyt, akinek a volt férjével Dana szóba elegyedett egy újévi bulin. Ezután az este után a nő állandóan zaklatta Danát, többször is megfenyegette, hogy “tönkreteszem azt a szép kis arcodat”.

És sajnos be is váltotta az ígéretét az elmebeteg nő, betört Dana házába, leöntötte denaturált szesszel és felgyújtotta a szép lányt. Dana harmadfokú égési sérüléseket szenvedett, testének 64\%-a megégett (az ilyen fokú égési sérüléseket nagyon kevesen élik túl). A lány külseje teljesen felismerhetetlenné vált, a baleset előtt Dana élete a kinézete körül forgott, ez egy csapásra szertefoszlott.

30 hónapon át tartott a gyógyulás, az orvosok mindent megtettek azért, hogy az egykor gyönyörű lány arca valamennyire a régi fényében ragyogjon. A gyógyulás képei közül csak egy-kettőt merünk berakni, annyira borzalmasak voltak a sérülések.

Több mint két évnyi szenvedés után Dana végre levehette az arcát takaró gyógyító maszkot, és azt kell, hogy mondjuk, az eredmény elképesztő. Régi külsejét és testét sosem fogja visszakapni, de az orvosok rengeteget dolgoztak azon, hogy Dana újra nyugodt szívvel léphessen ki az utcára. Hihetetlen erő és bátorság kellett ehhez a folyamathoz, gyönyörű lett a végeredmény.

betöltés...