A 17 éves fiú egy kislányt lát a boltban – aztán rájön, lehet hogy egy pedofil megy mellette

A Bostonban lakó 17 éves Cameron Cook a hétvégén édesanyjával, Heatherrel éppen vásároltak. Cameron észrevett egy kislányt aki egyedül sétált a boltban. Látta, hogy egy idősebb férfi a kislány mellet, túlságosan is közel állt és furcsa módon követte őt.

Heather készen volt a vásárlással és a kassza felé indult, de Cameron mindenképpen maradni akart még, ösztönei azt súgták, hogy itt nincs valami rendben.

“Az volt az érzésem, hogy valami nem stimmel. Anya csak mondogatta, hogy menjünk már, de én csak azt válaszoltam, hogy itt valami nincs rendben.” – mondta Cameron.

Az anya és Cameron odamentek a férfihoz és érezték, hogy erős alkohol szaga van. Cameron összeszedte minden bátorságát és megkérdezte a férfit:

“Elnézést, de ismeri őt?”

A férfi azonnal azt válaszolta “Én nem vagyok perverz, nem vagyok megrontó.” Cameron furcsán nézett a férfira és ezt mondta: “Nem is ezt kérdeztem.”

Cameron még tovább faggatta a férfit és javasolta, hogy hagyja el az üzletet. A férfi ezután azonnal elment. Ez a tini fiú valószínűleg megelőzte azt, hogy a kislánnyal valami nagyon szörnyű dolog történjen. “Nagyon ügyes volt, és Cameron nem is félt.” – mondta Heather. “Teljesen biztos volt abban, hogy itt valami rossz dolog fog történni.” – folytatta.

A szerény 17 éves fiú azt mondta, ő nem csinált semmi különlegeset. De szeretne másokat is arra késztetni, hogy mások is tegyenek valamit ha úgy érzik, valami nincs rendben. Nagyon örült, hogy segíthetett ezen a kislányon.

Mi úgy gondoljuk ez nagyon szép példa arra, hogy odafigyelünk egymásra. Kérjük ossza meg ezt a cikket, ha Ön is így gondolja.

betöltés...