Az állatorvos bezárja magát egy pitbullal a ketrecbe – nézd mi történik, amikor enni kezd

Andy Mathis állatorvos már éppen bezárta a Georgia államban, Elberton városában lévő rendelőjét amikor megszólalt a telefon. Egy hölgy volt az aki talált egy kiéheztetett kutyát az út mellett, az állatnak nem volt gazdája.

Any megkérte a hölgyet, hozza be a kutyát rendelőjébe.

Így megékezett Gracey, a szürke pitbull lány kutyus. Andy azonnal látta, hogy szörnyű állapotban van, alig áll a lábán és vérszegény is. A férfinak két választása volt: vagy elaltatja, vagy megmenti őt. “Ezért kértem az Univerzumot, amit Facebook néven ismerünk, és ez azt válaszolta, hogy próbáld meg Mathis…”

Így a férfi aznap éjszaka a kutyát gyógyítgatta, ő pedig kezdett lassan javulni. Másnap már nem volt láza és egy picit fel is tudott kelni. Meg kellett azonban műteni a kutyust gyomorprobléma miatt. A műtét után azonban szépen javult és néhány kilót hízott is.

Igaz, hogy jobban érezte magát a kutyus fizikailag, érzelmileg azonban sokat szenvedhetett. Nyilvánvaló volt a férfi számára, hogy a kutya szinte senkiben sem bízik. Andy azonban nagyon türelmes volt vele és tisztelettel kezelte őt.

A lenti filmben látjuk, hogy képes volt mellé beülni a ketrecbe is és a Gracey-éhez hasonló tányérból eszik. Így akarta a kutyusnak megmutatni, hogy ez egy normális tevékenység.

Aztán hirtelen Gracey is elkezd enni a tálkájából,pedig addig hozzá sem nyúlt az ételhez! Micsoda szép pillanat ez! Nézd meg lenti filmet és oszd meg barátaiddal, ha Neked is tetszett ahogy az állatorvos foglalkozik a kutyussal.

betöltés...