Igaz lenne? Minden jel arra mutat, hogy Kate Middleton ismét gyereket vár!

Alig telt el három hónap azóta, hogy Kate Middleton életet adott a harmadik trónörökösnek, máris felröppent a hír, hogy Cambridge hercegnéja ismét várandós lehet.

A környezetéből származó források állítják, hogy minden jel arra utal, Vilmos herceg felesége a negyedik királyi bébit hordja a szíve alatt.

„Kate a terhesség minden lehetséges tünetét produkálja, de hát ő és Vilmos mindig is azt állította, négy gyereket szeretne ahhoz, hogy a családjuk teljes legyen. Bár Vilmos öt trónörököst tervezett, Kate meg van győződve róla, hogy négy bőven elég lesz.” – nyilatkozta a hírforrás.

A népszerű hercegi párnak már van két gyönyörű kisfia – a 4 éves György és az alig 3 hónapos Lajos. Azonban Kate minden vágya, hogy egy kishúgot ajándékozzon Saroltának, aki idén múlt 3 éves.

„Szeretnék, ha két kisfiúk és két kislányuk lenne.” – tette hozzá a hírforrás. Mindezt pedig azért, mert a 36 esztendős hercegné szoros kapcsolatot ápol húgával, a 34 éves Pippa Middletonnal, és mert tudja, milyen értékes a két nővér közti bizalmas viszony.

„Kate számára fontos, hogy a gyerekeinek is része legyen ebben a felemelő élményben, ez pedig csak úgy lehetséges, ha életkorban is közel állnak egymáshoz.” – folytatta a magát megnevezni nem kívánó hírforrás.

Ami a tüneteket illeti, melyek lebuktatták a hercegnét, igazából onnan indultak el a spekulációk, hogy Kate ismét bő ruhákat kezdett el hordani, kerüli az alkoholt, és a curry után sóvárog – az a bizonyos étel után, melyet az előző terhességei alatt is szívesen fogyasztott.

Azonban három gyermeket a világra hozni öt év alatt nem épp a legegyszerűbb. Kate viszont tudja, hogy a férjében remek támaszra lel, mint ahogyan az édesanyja és a trónörökösök dadája is nagy segítségére van.

betöltés...