A lányt három férfi követi teherautóval – úgy dönt jól megleckézteti őket

Courtney Greatrex egy 22 éves lány Londonból, akivel olyan dolog történt amit senkinek sem kellene átélnie.

Éppen munkába ment reggel 7.30-kor, a metró felé vette útját. Az utakon nagyon nagy volt a forgalom.

Courtney a járdán ment és észrevette, hogy egy kisteherautó követi őt. A benne ülő három férfi elkezdett kiabálni a lánynak és molesztálták őt. Több percen keresztül cikizték és kifütyülték.

“Inzultáltak, kiabáltak nekem az ablakon keresztül én pedig azt mondtam nekik, hogy hagyják abba.”- mondta Courtney a Daily Mail-nek.

“Ezek után sem hagyták abba, ezért lefényképeztem őket a teherautóval együtt, persze megpróbálták eltakarni az arcukat.”

Courtney észrevette, hogy az “Aqua Roofing” név volt kiírva a kisteherautóra, egy tetőkészítő cég neve. Aztán úgy gondolta, elérkezett az ideje annak, hogy a főnökkel beszéljen, írta a Daily mail.

Sajnos sok lánynak ismerős lehet a fenti történet és rengeteg lány úgy dönt, hogy semmit nem tesz ellene. Courtney-nak azonban elege lett

Fényképet készített a három férfiről, igaz, hogy közben ők megpróbálták eltakarni az arcukat. A teherautójukon lévő logót azonban már nem tudták eltakarni.

-Nagyon mérges voltam, szinte remegtem a dühtől. Reggel 7,30 volt, nem mehetek munkába egy topban és nadrágban anélkül, hogy utánam kiabáljanak?  -mesélte a lány a Daily Mail-nek.

Courtney felrakta a képet a Facebook-ra és nem kellett sok idő, meg is találták a férfiak főnökét az AquaRoofing nevű cégnél. Az egyik férfit azonnal kirúgták, a másik kettő ellen pedig nyomozás indult.

Courtney nagyon örült, hogy a cég komolyan vette történetét.

-Nagyon elégedett voltam azzal, ahogy az ügyet kezelték. A cég felelős azért, hogy a náluk dolgozó emberek hogyan viselkednek mikor munkaidő van. – mondta a lány a Daily Mail-nek

Mi teljesen egyetértünk Courtney-val, ilyen dolgoknak nem kellene megtörténni! Szerinted helyesen cselekedett Courtney, amikor feltett a képet a három férfiról az internetre? Kérjük oszd meg velünk véleményed a Facebook-on.

betöltés...