Ez a kisbaba soha nem fogja látni az anyukáját – megható történet

Minden gyermek egy csoda. Mint a legtöbb ember egy szép családot szeretne, de sajnos nem mindenkinél ilyen egyszerű. Ha arra gondolunk, hogy az élet egy ajándék, egy ilyen történetet olvasva elgondolkodunk…

Laura Yoho a tornateremben edzett, amikor elájult. A doktorok felfedeztek egy daganatot az agyában. Egy kezelésen kellett átesnie minél hamarabb. Csak pár hete voltak eljegyezve a férjével, amikor diagnosztizálták a rákot.

Nem házasodtak össze, és addig nem is tervezték, amíg gyermekük születik. Laura úgy döntött, hogy megkapja a kemoterápiát. Majd úgy döntött a férjével, Nate-tel, hogy egy olyat tesznek, amit még soha nem hallottam azelőtt. Úgy döntöttek, hogy mielőtt túl késő lenne, szeretnének egy kis családot.

Az első kezelés előtt.

Amikor Laura és Nate úgy döntött, hogy készek voltak a családalapításra, annak ellenére, hogy haldoklik, akkor a legjobb barátjuk Kara Stetson lépett a segítségükre.

Kara, mint béranya segített kisbabának és Laurának is, hogy megfelelő kezelést kapjon

Kara és Laura legjobb barátok 24 éve. Soha nem veszekedtek egymással, olyanok voltak, mint a testvérek.

Egyikőjük se gondolta, hogy Kara fogja nevelni az ő babáját

Ezután kis Carolyn született.

Tragikus, hogy négy hónappal, ahogy Carolyn világra jött, Laurát legyőzte a rák.

Nate egyedül maradt a kis Carolynnal, de soha nem egyedül

Mielőtt Laura meghalt, ő és a férje írtak egy levelet, készítettek egy videót, és eltervezték, hogy hogyan is fog majd mindent megtudni Carolyne az ő szerető anyukájáról, aki neki volt.

Mit meg nem teszünk azokért, akiket szeretünk. Kara soha nem kérdezte meg, hogy miért is segítene. Gyermekkor legjobb barátok voltak, és ez neki teljesen természetes volt. Ez a kislány annyira szerencsés, hogy olyan sok ember szerette őt a már megszületése előtt, és utána is.

betöltés...