10 dolog, amit a férfiaknak tudniuk kéne a nőkről

Mi, nők, sokszor annyira szeretnénk, ha a férfiak tudnának olvasni a gondolatainkban és képesek lennének kódolni az általunk küldött, és szerintünk egyébként teljesen egyértelmű jeleket, hogy időnként tényleg elhisszük, ők mindezekre valóban képesek. De nem. Az alábbi 10 dolgot viszont tényleg jó lenne minden hím fejébe beleverni, akár erőszakkal.

1. Ne akarj lenyűgözni minket. Vagyis akarj, csak ne úgy, ahogy te akarod.

Minden nő vágyik rá, hogy elkápráztassák, és legalább Erzsébetváros hercegnője lehessen, ha már Kate Middleton nem lehet, de mi nem attól ájulunk el, amivel a férfiak általában egymást szeretnék lenyűgözni. Nem esünk hasra a bedurrantott bicpeszektől, a garázstuningos verdáktól, és az sem vívja ki az elismerésünket, ha meg tudjuk, hogy előző héten simán megittál 10 whiskey-t. Nem, akkor sem, ha tisztán, jég nélkül.

2. Nem szőrtelenítünk minden nap

A testünkön túl sok logikátlan helyen nő indokolatlanul sok szőr, és igyekszünk folyamatosan felvenni a harcot, és kiirtani a bózotot mindenhonnan, de még nekünk is vannak rosszabb napjaink. Közbejöhet a menstruáció, a kozmetikus pont szabadságon van, vagy egész egyszerűen csak nem voltunk váratlan akciókra felkészülve. Szóval igen, megesik, hogy szőrös a lábunk. Bocsi.

3. Bírjuk, ha van humorod, de azért ésszel

Imádjuk a pasikat, akik viccesek és állandóan sziporkáznak. Imponál, ha időnként az óvodai copfhúzogatás helyett már verbálisan tréfálkoznak velünk, de óriási különbség van a szellemesség és a bunkóság között, ugyanakkor ijesztően vékony a kettő közti határvonal. Megejthetsz néhány poént, akár a kárunkra, de tudd, hogy hol a határ és ne legyél pöcs. Légyszi

4. Nem számít annyira a pénz, mint gondolnád

A normális nőknél legalábbis biztosan nem. Úgy, ahogyan egy nőt sem kizárólag a mellmérete alapján ítélsz meg, mi sem a bankszámlád vagy a kocsid alapján határozunk meg téged. Jól esik, ha meghívsz vagy virágot hozol, de azért nem fogunk elhajtani, mert nem A8-assal érkeztél a randira. Talán nem árt még egyszer kiemelni: a normális nőknél legalábbis ez nem így működik.

5. Vállalj fel minket

Hónapok óta randizgatunk, minden jól alakul, egyre több időt töltünk együtt, majd mikor összefutunk egy haveroddal, annyit mondasz, Ő itt egy barátom, Barbi/Kata/Lilla, stb. Egy barátod? Te ilyeneket csinálsz a barátaiddal? Mert mi nem egy barát státuszra jelentkeztünk. Ennél csak az jobb, ha nem is mondasz semmit, csak hagyod, hogy magunktól mutatkozzunk be, és meg se fordul a fejedben, hogy bemutass minket, mint a barátnődet.

6. Valamit nem elmondani, eltitkolni is hazugságnak, esetenként megcsalásnak számít

Flörtölni, találkozni más lányokkal és hülyíteni őket, akkor is, ha igazából nem jelent semmit, nem fér bele egy kapcsolatba. Kár azzal védekezni, hogy te nem hazudtál, hiszen sosem került szóba, (miért is került volna normál körülmények között, hogy vajon tartasz-e több vasat is tűzben), azt pedig végképp felejtsd el, hogy azzal vádolsz minket, hogy igazából mi vagyunk irreálisan féltékenyek, és csak ezért kellett titokban sextingelned más lányokkal, mert, ha tudtunk volna róla, biztosan kiborultunk volna.

7. Először aggódunk, ha nem írsz vissza, aztán pedig mérgesek leszünk

Próbálunk nem overly attached girlfriendek lenni, és nem ötpercenként írogatni, de, ha keresünk, érdeklődünk, akkor légy te a szőke herceg, az úriember, a lovag, akit mindig is kerestünk, és írj vissza. Ha nem teszed, először aggódni kezdünk, ha pedig feltűnik a bűvös Látta, és még mindig nem írsz vissza, csak idegesek és frusztráltak leszünk, hiszen csak annyit kérünk, hogy válaszolj. (Meg még másik 1200 dolgot, de most nem ez a lényeg.)

8. Önérzetesek vagyunk. Nagyon.

Egy nő soha nem lesz tökéletesen elégedett önmagával. Soha. Genetikailag képtelenek vagyunk rá. Ez tény, kár is bosszankodnotok rajta. A média ennek ellenére minden irányból azt próbálja lenyomni a torkunkon, hogy rajtunk kívül mindenki tökéletes, csak nekünk kell néhány nüansznyi (érezzük az iróniát!) változást eszközölnünk az életünkben, és a miénk is azzá válhat. Ezt ne tetézd azzal, hogy a súlyunkon élcelődsz, más nőkhöz hasonlítasz minket, vagy jelzed, hogy fáradtnak tűnünk, ergó hulla szarul nézünk ki. Finoman se, mert ezeket nem lehet finoman. Köszi.

9. A még öt perc, sosem öt perc

Mindig késésben vagyunk, sosem készülünk el időben, és hiába mondjuk, hogy még öt perc, te is tudod, mi is tudjuk, mindenki tudja, hogy nem annyi lesz. Ne sürgess, ne stresszelj, ne bosszankodj. Indulunk, ha elkészültünk. És átölöztünk legalább háromszor.

10. Mi a baj? Semmi. Hagyjál.

Borzalmasan idegesítő szokásunk, hogy durcázunk, puffogunk, hisztizünk, némán, aztán hangosan. Viszont, ha tényleg szeretnéd rendezni a problémákat, ne győzd meg magad, hogy tényleg nincs semmi bajunk, és hiába mondjuk, hogy hagyjál, igenis figyelemre vágyunk. Legyél te az okosabb és bölcsebb, nyugodt, rezignált hangon kérj meg minket, miközben csókot lehelsz az orcánkra, hogy mondjuk el mi a bajunk tulajdonképpen, különben nem fogunk rá megoldást találni. Ha pedig azzal jönnénk, hogy ha nem tudod magadtól, akkor hagyjuk!, kapj be fejben egy Xanaxot, tegyél még egy kísérletet, és ha ezután se jutsz velünk dűlőre, te mindent megpróbáltál, amit egy álomférfitól várhatunk.

betöltés...