Ez a pasi olyat művelt a nőkkel, hogy a férjük sem ismert rájuk

Óriási változáson mentek keresztül.

Nem a ruha teszi az embert?

Látod a különbséget a két kép között? A legtöbben, akik először megpillantják a fotókat, azt gondolják, az 51 éves hölgy kés alá feküdt, pedig szó sincs plasztikai műtétről. Az elképesztő átalakulás titka nem más, mint a frizuraváltás. Maria Matthews elvetette a “botox helyrepofoz” elvét, és a sebészeti beavatkozás helyett természetes, egyszerű és nagyszerű módszert választott. Az eredmény pedig magáért beszél. Persze nem a ruha – ebben az esetben a haj – teszi az embert, de amikor ilyet látunk, csak odatesszük a kérdőjelet a mondat végére.

“Sosem gondoltam volna, hogy egy frizura csodát tud tenni”

Esher Gaul is benézett a fodrászhoz, az eredményről pedig úgy nyilatkozott, nem hitte, hogy egy apró változtatásnak ekkora hatása lehet. “Sosem gondoltam volna, hogy egy frizura csodát tud tenni. Az új szín kiemeli a szemem, a haj formája pedig szépen keretezi az arcom. Még a gyerekeim is észrevették a különbséget” – mesélte a 43 éves ápolónő. Hozzátette, ezeket az egyszerű loknikban az a legjobb, hogy gyorsan elkészülnek, így könnyedén beillesztheti őket napi rutinjába.

“Egy frizura eltörölheti az éveket”

Pam Lloyd George a 60-as évei elején jár, bár a második kép alapján nem ezt a számot mondanánk. Ő maga sem hitte el, amikor meglátta az eredményt a tükörben. “Nem gondoltam, hogy egy frizura eltörölheti az éveket. A hajam soha nem volt a koronám, úgy éreztem, a stílusom nem teszi szebbé az arcomat” – mesélte. Azt is elmondta, először szkeptikus volt a dologgal kapcsolatban, hogy egy frizuraváltás csodákra képes, de ahogy mi is láthatjuk, az “utána fotó” magáért beszél.

A frizura, amit átszabja az arcot

A 42 éves dietetikus, Jenny Tschiesche azt mondta: “mindig is kerek arcom volt és nem szerettem, ez a frizura viszont láthatóan szögletesebbé és szimmetrikussá tette, úgy vágták le a hajam, hogy a kulcscsontom érintse, ez szépen kiemeli az állam” – magyarázta.

Fiatalítás, kés helyett ollóval

“Kizártnak tartottam, hogy létezik frizura, ami képes ekkorát változtatni” – osztotta meg véleményét a 42 éves Louise Asekokai, aki szintén kipróbálta az “időutazás” különleges módszerét. A procedúra után nagyon elégedett volt és megjegyezte, sokkal fiatalabbnak érzi magát a bőrében. “Imádom, hogy az új haj keretezi az arcom és az állkapcsom. Mások is mondják, hogy jó pár évet letagadhatok” – tette hozzá Louise. És valóban, fantasztikus a különbség.

betöltés...