Ezért szállt ki Rubint Réka a Feleségek luxuskivitelben című műsorból

Csak pár adásban szerepelt.

Rubint Réka tiszta vizet öntött a pohárba

A Feleségek luxuskivitelben című műsor első 3 adásában még láthattuk a 39 éves Rubint Rékát, utána azonban szőrén-szálán “eltűnt”.

Sokáig csak találgatni lehetett, mi az oka annak, hogy a háromgyerekes édesanya nem szerepel a vagyonos feleségek életét bemutató realityben, most azonban Réka tiszta vizet öntött a pohárba és elárulta, miért döntött a távozás mellett.

Jobbnak látta, ha kevesebbet szerepel

Rubint Réka a zoom.hu-nak adott interjút, amelyben elmondta: nem fért bele a napirendjébe a forgatás, ezért inkább elengedte a dolgot. “Jobbnak láttam, ha kevesebbet szerepelek a műsorban, mivel nagyon kevés időm van. Hétfő esténként, ha addigra hazaérek, meg szoktam nézni az adásokat. Sokan mondták, hogy nem is illettem oda, de mivel beleláttam a többi szereplő életébe, elmondom, hogy az sem egyszerű. Jobban megismerve a lányokat, a műsor is mást mutat róluk, mint amilyenek valójában.”

Alig vásárol magának

Az interjúban Réka arról is beszélt, hogy soha nem azért szerepel, hogy nagyon sok pénzt keressen. “Amikor 21 évesen megvettem az összespórolt pénzemből a kis piros Polskimat, akkor is boldog voltam. Ha a mozgást tudom hirdetni, akkor nem számít, milyen autóm van, vagy hogy albérletben, kollégiumban vagy saját házban lakom. Engem így neveltek” – nyilatkozta.

Saját bevallása szerint, bár sokszor vásárol, általában a gyerekeinek; két kezén meg tudná számolni, az elmúlt 16 évben hányszor vett magának valamit. Cipőért egyébként maximum 35-40 ezer forintot hajlandó kiadni, de ruhákból sem a márkás darabokat keresi. Ma is olyan kabátot hord, amit két éve vett egy fast fashion üzletben.

View this post on Instagram

❤️👩‍👦‍👦❤️ #mysons #lovethem

A post shared by Réka Schobert (@rekarubint) on

betöltés...