26 dolog, amire kénytelen vagy rádöbbenni a 20-as éveid derekán

1. Emberi időben lefeküdni tulajdonképpen egész jó dolog.
 
 
 
2. A délutáni szundi egy csodálatos, hihetetlen és gyönyörű elfoglaltság, amit senki sem vehet el tőled.
 
 
3. Rá kellett jönnöd, hogy majdnem minden mese vagy könyv, amit gyerekkorodban imádtál, valamilyen komoly erkölcsi tanulsággal rendelkezik.
4. Nincs a világon idegesítőbb dolog a tinédzsereknél. Őket elnézve már nem is tűnnek olyan gáznak azok a dolgok, amiket te “követtél el” tinikorodban.
5. Keményen meg kell dolgoznod a baráti kapcsolataidért. Mivel már nem látjátok egymást nap mint nap az iskolában és úgy érzed, vannak ennél sokkal előbbre való dolgaid, sokszor nehéz őket felhívni. Ám mikor együtt vagytok, arra gondolsz, miért is nem találkoztok gyakrabban.
6. Már nagyon fárasztó a számodra, mikor elkérik a személyidet egy bárban. Csak adják már a sörödet és hagyjanak békén!
7. A másnaposság egy valódi, borzalmas érzés. Visszasírod azokat az időket, amikor ötből négy estét végig tudtál piálni úgy, hogy másnap működőképes voltál.
8. A szennyes nem mossa ki saját magát. Ha te nem csinálod meg, akkor nem lesz tiszta ruhád, amit felvegyél.
9. Többé nem érzed magad képesnek arra, hogy korábban felkelj azért, hogy lemenj edzeni a közeli edzőterembe. És nem érted, ez régen hogy lehetett számodra jó és felemelő érzés.
10. Sőt mi több, ami régen kicsit nehezen ment, ma már szinte lehetetlennek tűnik.
11. Rá kellett jönnöd, hogy amit régebben vonzónak találtál egy másik emberben, az mind hülyeség. Ma már tudod, hogy a “szép” jelző annyi tesz, mint “valaki, aki hajnali ötkor képes nekem lemenni gyors kajáért és akkor is szeret, ha napokig nem borotválom a lábam”.
12. A szüleid a legjobb arcok az egész világon. Szinte bármilyen programodat lemondanád, ha arról lenne szó, hogy találkozhatsz velük.
13. Nagyon különleges és ritka dolog, ha meg tudsz élni abból, amit tulajdonképpen szeretsz csinálni.
14. Néha bizonyos testrészeid csak úgy, minden különösebb ok nélkül fájni kezdenek, és semmi sincs, amit ez ellen tenni tudsz.
15. Szőrszálak kezdenek nőni a tested legkülönbözőbb és legváratlanabb részein. Gratulálunk! Mostantól éveket fogsz azzal tölteni, hogy megszabadulj tőlük.
16. Egy bizonyos ponton vonakodva bár, de be kell vallanod, hogy hasznos dolog listát vezetni a kiadásaidról.
17. Sokkal jobban szeretsz olyan bárokba járni, ahol sok ülőhely van és halk zene szól, mint olyanba, ahol üvölt a zene és valósággal meg kell küzdeni a szabad helyekért.
18. Felfedezed, hogy a szülővárosodon kívül léteznek más, sokkal szebb helyek a világban. Persze nincs pénzed utazásra, ezért aztán csak csorgatod a nyálad.
19. A legismertebb sztárok hirtelen mind fiatalabbak nálad. Ekkor a “Mit kezdjek az életemmel?” napi szintű kérdéssé válik.
20. Nem vagy valami nagy szakács, de ha képes vagy anélkül főzni, hogy közben leégetnéd a lakást, akkor legalább ezen a téren életképes vagy.
21. Egy nap rádöbbensz, hogy ahogy eddig hordtad a hajadat évek óta, az kínos és ronda volt. Persze arra sincs garancia, hogy ez a mostani pár év múlva vajon tetszeni fog-e.
22. Ha legalább egy pár kötelező irodalmat elolvastál volna a fősulin, ma tudnál intellektuális témákról csevegni.
23. Kevés igaz barátod van, de úgy érzed, ők már az életed végéig meg fognak maradni.
24. Rá kellett jönnöd, hogy az “úgy repül az idő” nevezetű mondás igenis igaz. Eljutottál odáig, hogy minden hónap elsején meglepődsz, hogy megint eltelt egy teljes hónap.
25. Emlékszel, mikor kiskorodban azt gondoltad, hogy a felnőttek mindent tudnak? Nos, már rég rájöttél, hogy ez nem igaz.
26. Kivéve persze a szüleidet. Tulajdonképpen ha végiggondolod, rájössz, hogy mindenben hallgatnod kellett volna rájuk.
 
forrás
betöltés...