A nő azt követelte a barátjától, hogy szabaduljon meg a kutyájától, ezért a férfi feladott egy hirdetést…

Nem mindenki szereti az állatokat. Vannak emberek, akik nem tudnak állatok nélkül élni, de bőven vannak olyanok is, akik egyszerűen nem tudnak semmilyen állatot elviselni az otthonukban. Az utóbbi típusúval esett szerelembe egy Getzen nevű srác.

4 év együttlét után a srác úgy döntött, hogy ideje komolyabbra fordítani a kapcsolatát a barátnőjével. De azt soha nem gondolta volna, hogy a nő mennyire utálni fogja a kutyáját, Mollyt. Getzen barátnője odáig ment, hogy ultimátumot adott neki: azt követelte, hogy szabaduljon meg a kutyától, bármennyire is fájt volna ez neki.  A jelentős kérés után Getzen feladott egy hirdetést a helyi újságban:

Ingyen, egy jó gazdának:

’A barátnőm nem szereti a kutyámat, Mollyt, szóval új otthont kell találnom neki. Fajtiszta, jó helyről származik, és négy évet töltöttünk együtt. Szeret játszani, de nem nagyon jól képzett. Hosszú szőrű, így az átlagosnál több törődést igényel, különös tekintettel a körmeire. De ő nagyon szereti, ha törődnek vele. Nem alszik sokat, és rengeteg zajt csap egész éjjel; helyette akkor alszik, amikor én dolgozom. Csak a legjobb és legdrágább ételeket hajlandó megenni. SOHA nem üdvözöl az ajtóban amikor hazaérek a munkából egy hosszú nap után, és soha nem ad feltétel nélküli szeretetet  még akkor sem ha magam alatt vagyok. Nem harap, de gyorsan tud nagy hűhót csapni.

Szóval…ha bárkit is érdekel a harminc éves, önző, rosszindulatú és kapzsi barátnőm, jöjjön és vigye el! A kutyám és én azt akarjuk, hogy a lehető leghamarabb elköltözzön. Sürgős!’

Néhány nappal a hirdetés feladása után, Getzen közzétett egy frissítést: a barátnője visszatért a gazdáihoz (szülei) — ő pedig Mollyval új partnert keres.

betöltés...