Összeomlott az orvosi diagnózis hallatán Tóth Gabi!

A gyönyörű énekesnő szinte sokkot kapott, amikor orvosa közölte vele a szomorú hírt!

A csinos mentor szörnyű hírt kapott az orvosától, amikor egyik éjszaka súlyos hasi fájdalmakkal szállították kórházba. Tóth Gabi tinédzser volt, amikor rosszul lett: egy alma nagyságú ciszta fakadt ki a bal petefészkén.

A vérsavó, ami benne volt, kifolyt. Másfél liter vér került a hasüregembe, ami szétmarta az egyik petefészkemet

– idézte a Bors az énekesnő évekkel ezelőtti szavait, akinek az X-Faktorban egy versenyző tragédiája hallatán jutott eszébe a fájó emlék.

Természetes úton nagyon kicsit az esélye, hogy Gabi valaha is teherbe eshet. Az orvos először annyit mondott neki: nem lehet saját babája! Ezért is érintette érzékenyen Viki sorsa.

“Nehéz gyerekkorom volt. Előfordult, hogy nem volt mit enni, nem tudtunk fürdeni, családi viszályok, veszekedések, durvábbak az átlagosnál. Elviselhető, de azért bennem van, hogy minden gyermek mellett ott vannak a szülei. Anyák napján rossz volt látni, hogy mindenkinek ott az anyukája, míg én egyedül érkeztem, aztán vihettem haza a virágot, mert nem volt kinek odaadnom” – mondta az adásban a lány, aki egyébként rendkívül szépen, tisztán énekelt. Tóth Gabi könnyeivel küszködve kiment hozzá, és megölelgette – és az ő történetét megismerve már azt is értjük, miért érintette meg ennyire a lány sorsa…

betöltés...