A legdurvább nászéjszakás titkok és sztorik, amiket bevallottak a menyasszonyok!

Nem ajánlom, hogy várjatok a sze.xszel a nászéjszakáig, mert én vártam, és a nászéjszakán derült ki, hogy allergiás vagyok a…

Tudom, hogy ultraciki, de a legjobb barátnőm ott aludt közöttem és a férjem között, annyira be voltam parázva. Hát igen…

***

A férjem otthagyott a gyerekkel egy hotelszobában a nászéjszakán. Ahelyett, hogy velem sze.xelt volna, egy sztriptízbárba ment.

***

Sze.x közben leállítottam a férjemet, mert eszembe jutott valami a Pokémonokkal kapcsolatban, amit mindenképpen meg akartam beszélni vele.

***

A házasságig vártam a sze.xszel, és a nászéjszakán felhívtam anyámat: „Oké, oké, végre lehet…, de hogy is kell ezt csinálni?

***

A lagziban a férjem pocsolyarészegre itta magát, összebalhézott mindkét családdal, aztán velem veszekedett. Álomba sírtam magam.

***

A nászéjszakán a férjem a haverjaihoz ment videojátékozni, letojta, hogy én mit akarok… Egyedül kellett kikászálódnom a menyasszonyi ruhából, meg a fűzőből.

***

Nem sz.exeltünk a nászéjszakán. Szőnyeget mostunk, mert a kutya összeszarta.

***

Nem ajánlom, hogy várjatok a sze.xszel a nászéjszakáig, mert én vártam, és a nászéjszakán derült ki, hogy allergiás vagyok a férjem spermájára. Ezt hívják “kellemes” meglepetésnek???

***

Annyira részeg voltam, hogy azt mondtam a férjemnek: „Férjnél vagyok, és a férjem idegrohamot kapna, ha itt találna.” Azt hittem, egy idegen fekszik mellettem. Mondanom sem kell, aznap éjjel nem volt sz.ex…

Oszd meg, hogy mások is okuljanak belőle!

betöltés...