10 elképesztő titok az Agymenők színfalai mögül, amit egyszerűen nem tudunk elhinni

Hihetetlen, mik derültek ki a forgatásokról!

Az Agymenők évadzárója májusban került adásba, és az biztos, hogy elég izgalmas fordulattal zárult le! A biztonság kedvéért inkább nem spoilerezünk, de annyit elárulhatunk, hogy még a Penny-t alakító Kaley Cuoco is elsírta magát a jelenet láttán. A 11. évad szeptember végén veszi kezdetét, így még van kis időnk hátra, de addig sem telik el a nyár izgalmas részletek nélkül. A legutóbbi Comic-Con-találkozón ugyanis ott voltak a sorozat főszereplői, és olyan titkokról rántották le a leplet, amelyekre még csak nem is gondoltunk volna.

1. A sorozatban feltűnt Carrie Fisher és James Earl Jones is, akik a Star Wars-filmekben apát és lányát alakították. A sztori érdekessége viszont az, hogy az Agymenők forgatásán találkoztak először, ugyanis a Csillagok háborúja alatt egyszer sem forgattak közös jelenetet!

2. Eredetileg nem is Kaley Cuoco lett volna a sorozat női főszereplője, a készítők ugyanis kezdetben Amy Walsh-t nézték ki Penny karakterére.

3. A forgatások alatt a rengeteg nevetős jelenet csak improvizáció, és a színészek tényleg nem bírták ki röhögés nélkül a felvételt. Kaley elárulta, hogy imádja a kollégáit, és néha olyan jeleneteknél is elnevetik magukat, amelyek nincsenek a forgatókönyvben.

4. A Rajt alakító színész, Kunal Nayyar mindössze egyetlen egyszer dolgozott színészként, mielőtt főszerepet kapott volna az Agymenőkben. Az első munkája az NCIS-ben volt, és ott terroristát alakított.

5. Kunal (Raj) hatalmas Csillagok háborúja-rajongó a való életben is, ezért a kutyáját Boba Fettnek nevezte el.

6. A sorozat írója, Maria Ferrari egyszer megzavarta a Stuartot alakító színészt, Kevin Sussmant egy randin. A vicc a történetben viszont az, hogy a színésznek fogalma sem volt arról, ki Maria. Az írónő mai napig meg van győződve arról, hogy Kevin egy rajongójának nézte, de ő állítja, hogy csak szimplán elfelejtette a nevét.

7. Kunal nagyon irigykedik Kaley ruhatárára, és elárulta, hogy legszívesebben ő is rövidnadrágban meg trikóban lenne a vastag hosszú ujjú pulcsik helyett.

8. Noha a sorozatban Leonard többnyire mindig kapucnis pulcsit visel, az eredeti tervek szerint öltönyt akartak ráadni. Furcsa lett volna, igaz?

9. Sőt, tudunk még ennél furcsábbat is! A sorozat legfőbb karaktere, Sheldon az első elképzelések szerint szexuálisan nagyon is aktív lett volna. Ezért van az, hogy az első epizódban flörtöl egy nővel. Nehéz lenne ma már ilyennek elképzelni, igaz?

10. Kunalnak eredetileg göndör fürtjei vannak, és minden egyes epizód előtt 20 percen át kell vasalnia a haját.

betöltés...