Ebben a hónapban gyökeres energiaváltozások lesznek a Földön! Szeptember 28-án érkezik a CSÚCSPONT!

2015 szeptemberében rendkívül erős energiaváltozások történnek, ezeket arra használhatjuk, hogy a tudatunk által birtokolt erőket még magasabb fokozatra fejleszthessük.

Ebben a hónapban a kozmikus energia intenzívé válik, ez a csillagászati jelenségekben is megmutatkozik, de magán a Földön is óriási változásokra lehet számítani, ami az emberek tudatára is hatással lesz.

Dr. Simon Atkins és több más szakértő is azt állítja, hogy a következő időszakban bolygónk rezgési frekvenciája 2–3 Hz-el fog emelkedni, amely nagy változásokat hoz majd az intuitív energiák terén is, és a sejtek DNS-ére is hatást gyakorol a megemelkedett rezgésszám.

Ez a bolygót érintő frekvencianövekedés többek között jelentős politikai változásokat, természeti katasztrófákat fog okozni, ezzel ébresztve rá az emberiséget, hogy figyeljen jobban oda azokra a dolgokra, amelyek fontosabbak az anyagi világnál és az egoizmusnál.

Akik már észrevették, netán megtapasztalták ezeket a változásokat, már képesek lesznek arra, hogy megértsék az Univerzum üzenetét, és azt, hogy létezik a földi léten túl egy magasabb, spirituális világ. Ebben a hónapban az emberek intuitívebbé válhatnak, fogékonyabbak lesznek arra, hogy megértsék a lélek rejtelmeit, hogy más szempontból is láthassák a világ történéseit, az összefüggéseket, a kapcsolatokat, dimenziókat. Ennek csúcspontja szeptember 28-án, 11 óra 11 perckor fog bekövetkezni, a legtöbb ember eddigi élete során ezen a napon fogja megtapasztalni, hogy mit is jelent a kollektív tudat.

Szeptember 13-án részleges napfogyatkozás lesz a Szűz jegyében, amely arra ösztönöz bennünket, hogy figyeljünk oda a környezetünkre, és azokra a dolgokra, amiket elfogadunk az életünkben. A homályos részletek, és a szőnyeg alá söpört problémák hátteréről most tiszta képet kaphatunk.

Szeptember 17-én a Föld a Mérleg jegyébe fordul, ez pedig előhozza az emberekből azokat a félelemmel teli érzéseket, amelyekről sosem beszéltek.

Szeptember 23-én napéjegyenlőség lesz, ez a nyár végét és az ősz kezdetét jelzi az északi féltekén. A déli féltekén pedig ekkor ér véget a tél, és veszi kezdetét a tavasz. Ekkor is nagyfokú energiaváltozásokat tapasztalhatunk.

Szeptember 28-án teljes holdfogyatkozás lesz, és egyben ez a Vérhold napja is.

Az asztrológia már megjósolta, hogy a világ pénzügyi piacain nagy lesz a fejetlenség, a tőzsdéken nagy veszteségeket fognak jegyezni, és több országban is kormányváltás fog bekövetkezni.

Az Univerzum mégis azt üzeni, hogy ne féljünk a változásoktól, amelyek ebben a hónapban érnek bennünket, inkább fogadjuk tárt karokkal, mert a bolygónk fejlődése szempontjából elengedhetetlenek.

betöltés...