10+1 tipp, hogy a csókod őrjítő és felejthetetlen legyen!

A csókolózás sok mindent elárul a kiválasztott partnerről, és fontos előzménye lehet az érzéki összebújásoknak. Íme, néhány csókolózási trükk, amelyek segítségével még közelebb kerülhetsz a kedvesedhez.

1. A kezdők csókja

Ilyenkor az ajkak csak finoman összeérnek. Kezdetnek igazán tökéletes. Haladj végig szépen a száddal a kedvesedén, minden négyzetmilliméterét ízleld meg! Ne gondolj közben semmi másra, csak hagyd, hogy bebarangolja az ajkad az övét. Mennyei boldogság, kis erőfeszítéssel!

2. A pillangó csókja

Használd a szempilláidat! Óvatosan pislogj úgy, hogy közben szempilláiddal kellemesen csiklandozd az ajkait, a szemhéját, az arcát, vagy épp a nyakát, de akár a mellkasán is bevetheted az őzikepuszit.

3. Az úgynevezett keleti örvény

Ezúttal a nyelven van a hangsúly. Ajkaidat lazíts el, és engedd a nyelvedet, hadd járja szabad útját, ahogy csak jólesik. Meglátod, milyen csodálatos érzés lesz.

5. A jól bevált francia csók

Nyisd ki a szád, ez után következhet a hosszan tartó simogató játék a nyelvvel.

6. Eper a szájban

Izgalmas játék lehet az is, ha valami kellemeset (pl. egy darab csokoládét, egy szem epret, vagy egy ízesített jégkockát) érzékenyen átcsúztatsz a partnered szájába. A hatás nem fog elmaradni.

7. Középkori gyöngysor

A lovagkorban volt nagyon elterjedt ez a fajta csók, amikor a hölgyek mélyen dekoltált ruhákban jártak. Csókold körbe a párod nyakát, a szegycsonttól egészen az egyik, aztán a másik fülig. Aztán cserélhettek, most ő csókolja körbe a tiédet.

8. Csók mediterrán módra

Ez a csóktípus állítólag latin macsóktól ered, akik a nyári nagy melegben egy kis nyalakodással szabadították meg kedvesüket a verejtékektől. Nyújtsd ki a nyelved, és találd meg partnered legérzékenyebb pontjait. A száját, a nyakát, bárhová odatévedhet a nyelved, ahová csak jólesik. A hasat és a mellkast se hagyd ki.

9. Pajkos érintések

Egy szenvedélyes, mindent elsöprő csók nagyszerűen tud esni a nagyobb érzékenyebb zónákon, mint például a a nyak, a mellkas, a has, a belső combok. A szádat hagyd lazán nyitva, ismét nyelveddel szeretgesd partnered testét. Haladj a mellkas alsó részétől egészen a domborulatokig. Meglátod, milyen hihetetlen érzéseket tudsz így belőle előcsalogatni.

10. Egy kis masszírozás…

A francia csók közben lágyan masszírozd nyelveddel partnered szájpadlását. Általában ritkán jut eszükbe az embereknek ennek a területnek a kényeztetése, pedig nagyszerű tud lenni.

+ 1 Vákuumos csók

Hagyd lazán az ajkaidat, majd pásztázd végig a partneredét a tiéddel. Ezután gyengéden szippantsd be szájának külső peremét. Majd ismételd meg újra és újra. Míg te kényezteted, ő meglátod, teljesen átadja magát neked. A vákuumos technikát nemcsak az ajkain, de a nyelvén is gyakorolhatod. A mennyországban fogja magát érezni. Gyöngéd harapásokkal még inkább fokozható a szenvedély. Egy érzéki ,kicsit erőteljesebb vákuumos csók azonban csodákra képes. Nem kell aggódnod, hogy fájdalmat okozol a partnerednek, legfeljebb marad egy kis nyoma, amely majd mindkettőtöket a kellemes pillanatra emlékeztet. Ha nem szívesen dicsekedne vele a munkahelyén, akkor arra azért ügyelj, hogy ez a foltocska a ruha alatt legyen.

betöltés...