Felvette ezt a ruhát a bálba… többé SENKI sem tudta levenni a szemét róla!

Az elmúlt években egyre több fiatal diák döntött úgy, hogy a bálba saját készítésű ruhában jelenik meg, hogy az utolsó napot felejthetetlen és különleges pillanat legyen az életükben.

Ezt az amerikai lányt egy képregény inspirálta és egyedi ruhát szabott magának. Egy kis gyerek segített neki, összegyűjteni a szükséges fémdarabokat, majd ezeket felhasználva egyedi bálruhát készített.

6300 fémlemezre volt szükség, hogy elkészüljön a ruha.

Hónapokon át állította össze a kis fémdarabokat, a végeredmény igazán tökéletes lett. Nem csak türelemre volt szükség, hiszen a részletek óriási figyelmet igényeltek.

A mesteri ruha súlya hihetetlen: két kilogramm. Minden lépés nehézkes ebben a ruhában, ülni pedig szinte lehetetlen, mozogni is csak óvatosan lehet benne. Ennek ellenére a fiatal nő egész éjszaka táncolni tudott a ruhában.

Az egész iskolában neki volt a legkülönlegesebb ruhája, senki sem fogja elfelejteni.

A fényképészt annyira lenyűgözte, hogy felajánlotta a diákoknak, hogy ingyen fog képeket készíteni, csak őrizzék meg a ruhát évek múlva is.

Még a helyi sajtó is tudomást szerzett a diáklányról és egy kolumbiai rádió is interjút vett tőle.

Ki tudja, lehet, hogy a fiatal lány folytatni fogja karrierjét és egyszer majd híres divattervező lesz. Különben is, senki sem készített még hulladékból ilyen különleges ruhát. Korunk igazi úttörője és példaképe.

betöltés...