Gyomorforgató! Most tényleg nagyon messze mentek az idióta trollok

Egy halálos beteg gyerek képét használták fel, hogy egy jót viccelődjenek a vérfertőzéssel.

A most hároméves Grayson Smith 22 születési rendellenességgel és két halálos betegséggel látta meg a napvilágot. Édesanyja, Jenny a Facebook-oldalára posztolt ki egy képet, hogy megossza a bátor gyermekének történetét, valamint hogy pénzt gyűjtsön a kezeléseihez.

De szívtelen trollok ellopták a képet, és egy internetes „viccet” faragtak belőle, ami hamarosan letarolta az világhálót. A képhez azt írták: „Az arcod, amikor megtudod, hogy a szüleid unokatestvérek”.

Az anyuka, miután látta az internetes mémet, úgy nyilatkozott: „Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy vannak olyan emberek, akik gyerekeket használnak ki, főleg olyanokat, akik halálos betegek. Őszintén, én szégyellem magam, hogy vannak olyanok, akik szerint ez szórakoztató. Ez visszataszító.”

A kisfiú, akin már 24 műtétet végeztek el élete során, így is túltett minden orvosi jóslaton, akik csak pár hetet adtak neki.

Jenny még hozzátette: „Először nem is tudtam, mit mondjak vagy tegyek. Aztán azt gondoltam, harcolunk. Grayson is ezt teszi, mi miért ne tennénk?

Jenny minden olyan oldalnak írt, ahol látható a kép, a legtöbb el is távolította utána a fotót – írta a Daily Star.

betöltés...