Élete utolsó cigarettáját szívja a katona – aztán egy váratlan vendég bukkan fel a bokorból

ehéz helyzetekben néha úgy érezzük, nincs már erőnk. Nincs már kedvünk harcolni, értelmetlennek látjuk a dolgokat magunk körül. Sok emberrel előfordulhat ez és rá sem jövünk, hogy egy kedves gesztus, vagy valakinek a jelenléte elég ahhoz, hogy ezt megváltoztassa.

Josh Marino nehéz időszakon ment keresztül, miután hazatért a háborúból. Poszttraumás stressz szindrómában szenvedett és több sérülése is volt. Depressziós lett és nem látta már értelmét életének.

Egyik éjszaka úgy döntött véget vet életének és kiment a levegőre, hogy elszívjon egy utolsó cigarettát.

Hirtelen nyávogó hangra lett figyelmes.

A történetet a  Mutual Rescue oldal így írja le:

“A kis cicus azonnal odaszaladt hozzám, a lábamhoz dörgölőzött és hagyta magát megsimogatni. Azonnal elsírtam magam. Mintha a kis macska érezte volna, hogy már nem bírom tovább.

Ezután el is felejtkeztem a saját gondomról és csak az övére gondoltam.

A férfi etetni kezdte a cicust, hagyta, hogy az ölében aludjon. Scout-nak nevezte el. A kapcsolatuk egyre erősebb lett. Mikor hívta őt, a cica azonnal hozzárohant. Josh egyre inkább úgy érezte, hogy a macska élete értelme.

Egy idő után Scout eltűnt, Josh pedig összeomlott. A férfi néhány hónap múlva barátnőjével meglátogatott egy állatmenhelyt.

Mikor bementek, Josh látta, hogy egy cica nagyon nyújtózkodik, hogy Josh hozzáérjen. Ekkor vette észre a férfi, hogy az a cica Scout.

“Odamentem hozzá, szorosan magamhoz öleltem. Annyira boldog voltam.”

Azóta Josh és Scout együtt élnek.

“Már akkor megmentette az életem, mielőtt igazán a társam lett volna, még mielőtt ismert volna. Visszajött az életkedvem és ezt neki köszönhetem”. – mondta Josh.

“A kis cica révén felfedeztem, hogy ő harcostársam. Megmentette az életemet. Nekem csak a papírokat kellett kitöltenem.”

Az állatok sokszor mentik meg életünket anélkül, hogy azt tudnák. Gondoskodnak rólunk, ahogy azt Scout tette Josh-al. Kérjük oszd meg ezt a szép történetet barátaiddal a Facebookon.

betöltés...