8 ok, ami téged is meggyőz majd, miért igyál uborkás vizet!

Az uborkás víz olyan tagadhatatlan előnyökkel rendelkezik, amely téged is meggyőz majd, hogy ezután rendszeresen fogyaszd! Nem csak hidratál, hanem gyógyít is, az okokat pedig a fogyasztásához most eláruljuk neked!

1. Hidratál

Nem csak a bőrünknek, hanem a belső szerveinknek is szüksége van a hidratálásra. Ha a napi folyadékbeviteled felturbózod uborkás vízzel a szív-és érrendszered megtisztul, a méreganyagok pedig távoznak majd a teljes testedből. Energikusabban érzed majd magad, és olyan érzésed lesz egy idő után, mintha új testet kaptál volna. A legjobb eredményt akkor érheted el, ha tiszta forrásvízhez ( 1,5 liter) adsz 5-10 karika uborkát.

2. Extra vitaminok és ásványi anyagok

A víz létfontosságú a test számára, de önmagában mégsem tartalmaz elegendő vitamint és ásványi anyagot. Amikor uborkát teszel a vizedhez kiegészítheted a mindennapjaidat, főleg ha diétázol. Ajánlott még egyéb gyümölcsöket is adnod a vízhez (választatod kedvenc gyümölcseidet), ami a lehető legtermészetesebb ízesített vizet adja majd neked. A C-vitamin mennyisége a legnagyobb, és mivel a legtöbb ilyen vitamin hamar felszívódik, ezért az uborkás vízzel a nap egészében pótolhatod szervezeted C-vitamin bevitelét.

3. Vérnyomás csökkentése

Ahhoz, hogy folyamatosan kontrollban tudd tartani a vérnyomásodat az uborkás víz lehet a legjobb választás számodra. A szélütéstől, a szívrohamtól, a vesebetegségtől és a látás romlásától is megvéd, miközben a magas vérnyomástól szenvedő betegeket hatékonyan gyógyítja.

4. Éhségérzet

Ha fogyókúrán vagy és folyamatosan küzdesz az újból és újból visszatérő éhséggel szemben, akkor válaszd az uborkás vizet! Ez természetesen nem azt jelenti, hogy ne egyél, hanem hogy ha többször rád törne az éhség, csillapítsd uborkás vízzel, és az inger elmúlik. Nem teszel vele kárt a gyomrodban, hiszen ahogyan azt már leírtuk az uborkás víz hidratál, ápolja belső szerveidet és még vitamin forrásként is szolgál.

5. Nyugtatja, hidratálja a bőrt

Nem csak kívülről képes szépíteni az uborka, hanem ha uborkás víz formájában viszed be a szervezetedbe, belülről is megszépíti majd bőröd. A ráncaid kisimulnak, a bőröd hidratált lesz, az irritációk vagy foltok eltűnnek, a pattanások nem jelentkeznek majd. Gondolj csak bele, fillérekből teheted gyönyörűvé és egészségessé magad anélkül, hogy a drága és számos adalékanyaggal teli kozmetikumokat vinnéd be a bőrödbe.

6. Javítja az izmokat

Függetlenül attól, hogy akarod-e erősíteni vagy feszesíteni az izmaidat vagy sem, az uborkás víz nagyszerű választás, ha jó külsőre vágysz. Az izmos szerves részei a testfelépítésnek, az uborkás víz ápolja, feszesíti és fitten tartja azokat. Ha izomlázzal küzdesz, akkor is fogyaszd bátran, segít majd az ellazulásban, a fájdalom enyhítésében.

7. Erős antioxidáns

Ha egy erős, természetes, megbízható és filléres méregtelenítőre vágysz, akkor válaszd az uborkás vizet. A benne lévő antioxidánsok segítik a szabad gyököket, és kitisztítják a toxinokat, a méreganyagokat a szervezetből. Az egész nap folyamán tisztíthatod a tested, ha úgy döntesz, anélkül, hogy a legtöbb méregtelenítő tabletta vagy tea kellemetlen mellékhatásaitól szenvednél.

8. Rákellenes hatású

Az uborka ígéretesnek bizonyult rákellenes tulajdonságai miatt, a rendszeres életmódba építéssel pedig folyamatos védelmet biztosíthatunk szerveinknek a daganattal szemben. Természetesen nem elegendő ahhoz, hogy ne betegedhessünk meg, de mivel jótékonyan hat az immunrendszerre, így nem árt, ha ezzel pótoljuk az elvesztett hiányt.

Ha te is kedvet kaptál az uborkás víz fogyasztásához vagy kipróbáláshoz, nincs más dolgod, mint naponta 1-1,5 litert elfogyasztanod belőle. A legjobb, ha ehhez a víz mennyiséghez 8-10 karika uborkát adsz, kevés ideig hagyod ázni, majd elfogyasztod.

betöltés...