A lány megcsinálta ezt a szelfit, és minden más lett az életében

Szeptember 23.-án Destiny Mantia és férje Corey megünnepelték a 7. évfordulójukat.  20 évesen találkoztak egy focimeccsen, amikor 15, és 16 évesek voltak. Most már házasok, és csodálatos életük van.

Az i -re a pontot a kisfiuk tette fel, aki teljes egész családdá tette őket. Elkezdték hát tervezni a komolyabb jövőt is, mint például egy közös házikó, ha esetleg még növekedne a család.

” Szuper vicces volt, és kedves , mindennap beszélgettünk, nem volt olyan nap, hogy ne lettünk volna együtt. “- mondta a férj.
Azonban 2014 szeptember 20.-án az életük darabokra tört.. Minden szerte fogszlott egy teljesen idegen nő miatt.

Egy évvel az eset után ezt írta ki a fiatal nő a facebookra :

“Egy évvel ezelőtt ezen a napon is minden úgy kezdődött ahogy máskor is. Corey felkelt, és elment dolgozni. Parker és én itthon voltunk és játszottunk egész nap. Corey korábban ért haza, mert estefele el mentünk volna vásárolni.  Lassan elérkezett az idő, hogy induljunk. Ekkor még nem tudtam, hogy pár percen belül minden megváltozik. Mi már többé nem élhetünk együtt a jövőben..
Bármit is álmodtunk együtt meg a jövőről, nem élhetjük már meg. A kisfiunk első haját, és az első napját az iskolában..Semmit!
Ahogy utaztunk , az én kicsim a kezében tartotta a kedvenc Mickey egerét, és rágcsálta közben. Ekkor egy részeg sofőr frontálisan belénk hajtott.
Ez az a dátum, ami örökre az emlékezetembe vésődött. Egy önző ember miatt halt meg az ártatlan 15 hónapos kisfiam a hátsó ülésen, és a férjemet is elvesztettem, aki 24 órával később a kórházban adta fel a harcot.

Így lettem 21 évesen özvegy, és egy halott kis angyal anyukája. Nem hiszem, hogy 21 évesen ezt bárki átélte már, vagy ha igen, akkor nem tudta ő sem feldolgozni.

Csak a barátok, a szüleim, és egy özvegyekből álló közösségnek köszönhetem, hogy még mindig életben vagyok, és nem haltam meg a bánattól.

Ez a fájdalom amit át kellet élnem, megelőzhető lett volna, ha az ittas nő nem ül autóba, vagy valaki meggátolja őt ebben. Ne igyon ha vezet!”

A részeg nő is meghalt a balesetben.

Ha Ön is egyetért ezzel az üzenettel, amit az ittasan vezetőknek üzen egy özvegy fiatal asszony, akkor kérem ossza meg.

betöltés...