Emlékszel még rájuk? Így él most Pap Rita és Bodnár Attila

Friss fotó a családról.

Pap Rita és Bodnár Attila 14 éve ideiglenesen Ausztriában élnek. A határhoz csupán 35 km-re lényegében az eredeti Magyarország területén. Az énekes házaspárról jó ideje keveset hallani pedig gyakran hazajárnak. Megkerestük őket, hogy vannak, hogy alakult az életük.

– Miért döntöttek úgy annak idején, hogy külföldre költöznek?

– Nem volt más választásunk – meséli az egykori Modern Hungária énekese, akiért egykoron nők ezrei rajongtak. Sajnos mi 2002-től kicsit lapátra kerültünk, azt vettük észre, hogy egyre kevesebbet szerepelünk és talán le lettünk tiltva a médiákban. Aztán vártunk két évet, de beláttuk, hogy nem igazán tudunk itthon labdába rúgni… Elsősorban a gyerekeink miatt döntöttünk úgy, hogy külföldön próbálunk szerencsét. Nekik hátha könnyebb dolguk és több lehetőségük lesz kint és meg akartunk mutatni nekik egy más világot. Bejöttek a számításaink, de a mai napig hazajárunk koncertezni  a gyerekműsorunkkal és  felnőtt műsorunkkal egyaránt , és falunapokon, egyéb rendezvényeken vegyes műsort adunk, popslágereinket most is szereti közönség.

Gyerekeik nyomdokaikba léptek?

– Fanny (23) nemcsak gyönyörű és fotogén, hanem nagyon fogékony a zenére és tehetséges is sok mindenben. Már kicsi korától kezdve láttuk, hogy köze lesz a színpadhoz. Énekel, táncol, fotózik. Krisztián (25) más beállítottságú. Ő építészmérnöknek tanul és igazi sportember.  Kerékpárversenyző és elképesztő távolságokat képes letekerni. Nemrég Rómába ment kétkeréken, ahová 5 nap alatt ért oda.

33 éve alkotnak egy párt a magánéletben és szakmában. Olykor nem sok a másikból?

– Mi is belegondoltunk abba, hogy egy házaspár normális esetben a nap 24 órájából jó esetben 8 órát tölt együtt, de mi éjt-nappalát együtt vagyunk, és tényleg nem megyünk egymás agyára. Mi jó időben találkoztunk, már túl voltunk mindenféle nyavalyán, megbecsüljük egymást. Azt pedig különösen, hogy öt év után megkaptuk a sortól, hogy gyermekeink is születtek. Sokáig nem jött össze, aztán jó egy év korkülönbséggel egymás után jöttek.

Meg kell érte dogozni, hogy jól működjön ennyi idő után is a házasságuk?

Nem különösebben, mert mi nagyon passzolunk egymáshoz, csupán az a titka, hogy tudni kell alkalmazkodni a másikhoz, de ebben is szerencsések vagyunk, mert nincs olyan dolog a másikban, ami idegesítene. Egyikünk sem dohányzik, nem iszik és nincs olyan hobbija, ami a másiknak teher lenne. Közös az értékrendünk, az érdeklődésünk.

betöltés...