Ex barátnőm vett egy terhességi tesztet, és izgatottan szaladt reggel a wc-re.

Exem vetetett velem egy terhességi tesztet,mert bepánikolt “Késik Tomi bammeg” címszóval. Én mekkora g*** vagyok rohadjak meg, jó nagy vita lett belőle…

Másnap reggel izgatottan kelt fel hogy ő olyan boldog,sajnálja a tegnap estét… Ameddig én megfőztem a kv t kitalálta hogy fiú lesz és Balázsnak fogják hívni. Mondom tőlem lehet Armandó is csak csináld meg a tesztet.

Épp kint voltam és eleget tettem a nikotin függőségemnek, látom hogy zokog üvőlt hogy mégsem terhes és bebújt a takaró alá.

(persze én majdnem sírtam az örömtől) hallom h puffog a takaró alatt hogy te még gyereket sem tudsz csinalni.. Stb stb. Gyorsan ameddig a takaró alatt volt beosontam a fürdőbe és piros filcel rajzoltam még egy csíkot.

5 perc eltelt lenyugodott…. mondta hogy sajnálja de annyira szeretett volna tőlem gyereket. Fogja magát és ki megy fürdőbe… Nagy sikítás, sírás, vonyítás csapkodás,halálhörgés dementor sikoly kijön nekem ront és elkezdett ütni verni hogy te szemét felcsináltál dögöljek meg.

Kérdeztem tőle hogy de most mi bajod? Te akartál gyereket. Ő dehogy akart mindig is mondta h neki nem kell. Ekkor jöttem rá hogy démon van benne… Elmondtam neki hogy csak odahúztam egy csíkot, és szakítottunk. — sírok.

betöltés...