Ez igen! Brutálisan kockás hasat villantott a 70 éves Stallone

A 70 éves Sylvester Stallone hasának látványától azonnal edzeni indulsz majd, miközben nem kicsit szégyelled magad. Elképesztő, mit művel magával!

Sylvester Stallone már 70 éves is elmúlt

Sylvester Stallone a rajongók többségének emlékezetében még ma is fiatal, pedig a színész tavaly nyáron betöltötte a 70-et. Az akciósztárnak első feleségétől két fia született, Sage 2012-ben elhunyt, Seargeoh pedig autista.

Második feleségétől, Jennifer Flavin modelltől három csodaszép lánya született, Sophia, Sistine és Scarlett. Stallone egyszerűen imádja őket és nagyon büszke rájuk. Nem is csoda, hiszen nem elképzelhetetlen, hogy egy napon ők is világsztárok lesznek. A színész egyébként elképesztően jól tartja magát, a Facebook-oldalán megmutatta, a kor sem lehet kifogás, ha a fkockás hasról van szó.

Rocky

Rumor has it Mr. T aka CLUBBER LANG Is going to be on "dancing with the stars " Good luck because I was seeing shooting…

Publiée par Sylvester Stallone sur Vendredi 17 mars 2017

A Stallone-lányok és szüleik

The TEAM

Publiée par Sylvester Stallone sur Lundi 9 janvier 2017

Stallone elképesztő formában van

Sylvester Stallone a mai napig aktívan sportol, ez pedig nagyon meg is látszik rajta. A 70 éves sztár konkrétan kockás hasat villantott a Facebookon. Irigylésre méltó, nem?

With my good friend Richie Palmer who owns the famous MULBERRY STREET PIZZA Restaurants , In Los Angeles and Beverly Hills. Great food! This is an example that eating his pizza is a pretty good habit!

Publiée par Sylvester Stallone sur Mercredi 3 mai 2017

Ilyen volt fiatalon

A great 40 years !

Publiée par Sylvester Stallone sur Lundi 21 novembre 2016

betöltés...