Egy kis masni és egy villa, és máris kész a csodálatos dekoráció. Próbáld ki te is azonnal!

Nagy léptekben közeledünk a karácsonyi ünnepek felé. Ilyenkor kismillió ajándékot kell becsomagolnunk szeretteinknek. Ha nem fogunk neki idejében, akkor hajlamosak vagyunk utolsó percben egy egyszerű nejlonzacskóba bedobni az ajándékot. Ne rontsuk el az ajándékot egy igénytelen csomagolással.

Egy egyszínű natúr papír is tökéletes csomagolóanyag lehet. Csomagoljuk bele az ajándékokat, majd díszítsük fel kis színes masnikkal a pakkokat. Az alábbi videóban láthatjuk, hogyan készíthetünk el másodpercek alatt egy ilyen aranyos, és mutatós színes masnit.

A jó benne az, hogy a masni elkészítéséhez bármilyen anyagú és színű pántlikát használhatunk. Ha egészen kicsi masnit szeretnénk, akkor használjunk kisebb, süteményes villát, ha pedig nagyobbra van szükségünk, akkor a húskiszedő villa lesz a tökéletes eszköz.

Tekerjük rá a masnit a villára, majd kössük meg a videón látott módon. Tényleg pár másodpercet vesz igénybe az egész művelet. Minél több masnit készítünk, annál profibbak és gyorsabbak leszünk. Nem csak ajándékok díszítésére használhatjuk a kis masnikat, nyugodtan feltűzhetjük egy színes nyári ruhára, vagy akár a kalapunkra is.

betöltés...