Ezekre a csillagjegyekre rátalál a szerelem májusban, te köztük vagy?

A szerelem havának hívják a májust. Íme, mit hoz az egyes jegyeknek.

Kos:

Megküzdesz a szerelemért, ég benned a szenvedély, nem tudod a tavaszt megfékezni magadban! Ha kell, útra is kelsz érte, ha kell, „nagyon meggyőző leszel szerelmeddel” – el is éred, amit akarsz! A hódítás után a paradicsomot hozod el neki. Hálás is kedvesed, cserébe gyengédséget kapsz majd. Csak egyet kell neki betartania – ne akarjon megfékezni, hisz akkor minden vágynak vége!

Bika:
Tiltott kapcsolatok lezárása – nem könnyű! Jönnek a kísértése, szinte tehetetlen leszel! Meglepetésként, nem tudsz rájuk felkészülni! Nem biztos, hogy a fegyelmezettséged elég lesz, hisz az élvezetek számodra vonzóak, s te igazán a Vénusz szülötte vagy – talán a Bikának a legnehezebb ezekre nemet mondani! Az önbizalomhiány visszatarthat. Inkább bízz magadban, s vesd bele magad az életbe.

Ikrek:

hatalmas életerőd a szerelemben is jelentkezik most. Mindenki látja rezgésedet, ugyanakkor világító eszedet. Ne is lepődj meg, ha sokan állnak sorban! Meg is leled is köztük az olyan különleges vágyakkal rendelkező jelentkezőt, amilyen neked kell – aki fel is villanyoz jelenlétével. A lelkedhez vezető útnak egy kulcsa van – hagyjalan szabadon szárnyalni! Semmilyen gúzsbakötést nem tűrsz el, csak magadtól kerülhetsz bele egy kapcsolatba, mert másként lezárod azonnal.

Rák:

Angyali jóságod az érzéseket erősíti. Oly nagyon tudsz ráhangolódni a másikra éppen az empátiáddal – mely le tudja tapintani a másik lelkét – hogy kapcsolatod áramlik, szerelmed és te is elégedettek lesztek. Nem teher neked sütni-főzni, melegséget teremteni, az ágyba vinni szerelmednek a kávét, aki hálából kedveskedik, minden jóval dédelget. Ha már együtt élsz pároddal, akkor vigyázz – érzelmi áradozásod meglehet kissé sok! Ügyelj, hogy a szabadságot biztosítsd számára – de sikerülni fog!

Oroszlán:

Egyszerre tudsz szenvedélyes, és gyengéd is lenni, erre csak egy Oroszlán képes. Finomabb lelkű vagy ebben az időszakban, mint máskor, könnyebben idomulsz kedvesedhez – angyalaid teszik ezt, akik abban befolyásolnak, hogy te is angyali leszel! Igazán vonzóvá teheted magad, ha egy vendéglőbe, hotelbe hívod kedvesed, s ha ez még előkelő hely is, akkor te is boldog leszel. Viszonzásként szerelem vár rád! A nagy lelkizéseket ne most kezdeményezd!

Szűz:
Meglehet, többen vágyakoznak utánad, akár még jelezhetik is neked, hogy nincs olyan vágyad, amit ne teljesítenének – s mégis hidegen hagynak. Valami másra vágysz! Nem azért, mert jó egyedül, nem azért mert nem akarsz összejönni senkivel! Sőt! Tele vagy vágyakkal, kíváncsisággal, a világ kihívásként előtted – de most nem az érzelmek terén. Talán még mostani kapcsolatodat is lezárod a szabadságod érdekében, kivéve, ha már régebb óta együtt vagytok, ahol már a béke kialakult.

Mérleg:

Szükséged van a megerősítő jelzésekre. Lehet, hogy még nem szerezted vissza önbizalmad. Ha most igényled a bókokat, ha vágyol arra, hogy erősítsék benned a kétségbe vont értékeidet – ne lepődj most meg! Mosolyogj, hisz akkor gyönyörű vagy, s a meglepő pillanatban, nagyszerű udvarlók jelenhetnek meg. Kedveseddel, ha egy ideje együtt vagytok, új kezdetek nyílhatnak meg. Mindez rajta múlik, hisz ő tudja, hogy mivel tud kicsalogatni bezárkózásodból.

Skorpió:

Ha nem érted, hogyan történhet az, hogy erős kitöréseid és hisztisséged ellenére az érzelmi életedben minden sima, amit csak szeretnél, megkapsz – ne tűnődj ezen! Az angyalaid miatt van, ők rendeznek el minden fezsültséget, amit csak lehet. Párod bája, szeretete, figyelme enyhíti a benned zajló viharokat, amit önbizalmad – mely a mélyben mindig ott van – még segíteni is tud. Szerelmed is, akivel hosszabb idő óta együtt vagy, pont ilyen angyal – becsüld meg!

Nyilas:

Féktelenséged miatt senki sem tud megfogni, pedig igen sokan szeretnék – energiád, kiállásod, eszed feltűnik rajongóidnak. Ám fékezhetetlen kentaur vagy. Hacsak nem belülről jön a az ötlet, hogy túl sok mindenen, akár hosszabb időre vállald a kapcsolatot – egy okos döntés alapján még házasságon is gondolkozhatsz. Kitöréseidet tartsd féken, kiszámíthatatlanságod, túlzásaid felerősödnek, ami minden élethelyzetben rossz lehet most!

Bak:
Nagyon türelmesnek és lágynak kell lenni annak, aki szeretné figyelmedet felkelteni, főleg, ha mindezt hosszútávon is biztosítani szeretné. Túl nagy most benned a szabadságvágy, az újra, tele vagy kíváncsisággal, ami általában nem jellemző rád. Nemhogy belemennél valamibe, de eltünteted a szabadságodat gátló viszonyokat is! A tiltott örömök viszont utat találnak hozzád. Pont emiatt, hisz felelősséget most nem kell vállalni, érdekelnek ezek. A számlát egyszer majd benyújtják!

Vízöntő:

Most eljön a szerelem, nem fogod tudni elkerülni, pedig hajlamos vagy rá! Képtelenség ellenállni azoknak a még előző életből jövő, karmikus találkozásoknak – de talán nem is akarsz! Miért is tennéd, mikor nagyon sok szép történést, komoly és ugyanakkor hasznos, felfedezésekkel, újdonságokkal teli beszélgetéseket hoznak, melyekből nem csak profitálsz, de melyek az önbecsülésedet is fokozzák. Fixálni, bezárni viszont senkit ne akarj, ahogy te sem engednéd meg másoknak – a szerelem alapja mindig a szabadság!

Halak:

Ha azt érzed, hogy elment minden felhő, mely a szerelemben való kibontakozásodat eltakarta – jól érzed! Végre boldognak érzed magad, hisz tele a szíved érzelemmel, angyali szeretettel. Alig várod, hogy szerelmednek, párodnak az ágyba vihesd a reggelit – s teszed is. Jutalmad nem is marad el, sok szép helyre eljuttok – ahol kihagyhatatlanul ott a vízpart, pl. egy tóparti szálloda, netán a tenger csodája. Az érzelmekkel teli nagy beszélgetések – már csak a hab a tortán – s a csend által való töltődés sem marad el.

betöltés...