A haldokló kutya titokzatos csomagot kap – mikor a gazdája kinyitja, sírni kezd

Mivel Offy a beteg kutyus már nem volt hajlandó enni, az állatorvos azt javasolta gazdájának, hogy altassák őt el. A gazdi ezért úgy döntött, hogy életének hátralévő napjait valami érdekes dologgal fogja felvidítani

Lynn a kutya gazdája elvitte őt kedvenc helyére a folyó mellé és a gyógyulásához  a Fur Angel Blessing Blanketeers Group segítségét kérte.

A csoport válasza nagyon meglepő volt a hölgy számára, írta a HappyToutou.

Linda Nadeau, a csoport vezetője a csoporttagokkal együtt gondoskodik arról, hogy az ország bármely részén élő beteg állatoknak és gazdájuknak a megfelelő segítséget megadják. Ilyenkor a csoport egy különleges ima-takarót készít a beteg állat számára melyet aztán postán elküldenek neki és így támogatják őt a gyógyulásban.

A beteg Offy számára egy olyan takarót készítettek, amely imákkal áldottak meg és mivel a csoport székhelye a kutya lakhelyétől csupán egy órányira volt, Linda úgy döntött saját maga viszi el ezt a takarót hozzá.

Mikor Linda megérkezett, Offy testére tette ezt a különleges takarót és sokáig imádkozott az állatért.

Linda így mesélt az esetről:

“Nagyon intenzív élmény volt, spirituálisan és érzelmileg is, Lynn, Offy gazdája is nagyon meghatódott a kedves gesztustól és a sok figyelemtől.”

A csoport munkatársai több száz ilyen gyógyító takarót készítenek évente és küldik ezeket el azoknak az állatoknak és gazdáiknak, akiknek a legnagyobb szükségük van rá a nehéz időkben.

Egy évvel azután, hogy Offy megkapta ezt a különleges takarót, lassan kezdett jobban lenni és egyre többet tudott enni. Lynn és férje örökre hálásak az önkéntes csoport tagjainak.

Igazán megható ez a történet. Kérjük oszd meg ezt a cikket barátaiddal, ha tetszett.

betöltés...