Csúf dolgokat pletykáltak a lány háta mögött. Pedig csodálatos dolgot titkol!

Jane egy átlagosnak tűnő végzős diáklány. A kisfilm kezdetén épp az iskolában van, mint minden más lány az ő korában. Azonban tekintetében valami sejtelmesen felnőttes aggódás érződik már az első pillanatokban.

Csendes, hallgatag, és alig vannak barátai. Órák után, amint megszólal az iskola csengője máris rohan, hogy elhozza Junet az iskolából. Jane alig 18 éves, még ő is az iskolapadban ül, és máris tele felnőttes gondokkal, élete minden percét felelősségteljes gondolkodás jellemzi. Egyesek azt gondolják, hogy egy gazdag és idős férfié a gyerek.

„Miért nem mondod el mindenkinek az igazat?” – kérdi az a fiú, aki az utcán plakátokat ragasztott, majd később Jane és June élete részévé válik. June imádnivaló tündér gyerek, Jane pedig kettős életet él: otthon anya, az iskolában diák, akinek életében ott van egy nagy titok.

A kis June anyák napi szereplésén régi emlékkép pereg lesz Jane szeme előtt. Egy fiatal lány egyik nap egy utcai szemetes mellett egy eldobott táskát talál. Amikor elhúzza a cipzárt, egy üvöltő csecsemő néz szembe vele. Ez az üvöltő csecsemő most az ő tündéri kislánya, aki drágább számára a világ miden kincsénél.

Az önzetlen segítség egy éltre megszépítheti egy nő életét, csodálatos anyát varázsol egy diáklányból, és végtelen gyönyörűséggel ruház fel minden lelket és testet.

betöltés...