Így néz ki Alain Delon lánya, aki 8 éve ugyan azt a férfit szereti

A 27 éves Anouchka Delon Alain Delon egyetlen lánya, nyolc éve szereti ugyan azt a férfit.

Anouchka és Julien Dereims diszkrét párost alkotnak. 2010-ben ismerkedtek meg, Párizsban, egy drámakurzus keretén belül. Ezen a kurzuson Alain Delon is látta játszani a fiatal színészt és a szárnyai alá vette. 2013-ban beválogattk a Une Journee ordinaire című darabba, ahol együtt játszott Alain Delonnal és szerelmével, Anouchkával.

Alain a closermag.fr-nem a következőket nyilatkozta: „Kivételes ember és szorítok azért, hogy megfelelő legyen Anouchka számára.”

A francia sztár jóváhagyta kapcsolatukat, főleg miután látta, hogy mekkora a szerelem a fiatalok között. Anouchka többször is beszélt érzéseiről a közösségi hálón.

„A nő hivatása az, hogy segítsen a férfinak megtalálnia önmagát. A férfi pedig óvni akarja a nőt, hogy az anélkül lépkedjen, hogy megsérülne és ez az, amit te is teszel. Büszke vagyok rád.” – írta Anouchka Instagram-oldalán.

Apja hírneve és vagyona ellenére Anouchka Delon független. Együtt él Juliennel egy 38 négyzetméteres párizsi lakásban. A bejárati ajtón a következő felirat áll: Művészbejáró. A pár életét egy macska és egy kutya teszi színesebbé.

„Az embere azt hiszik palotában lakom és Rollsom van, közben egy 38 négyzetméteres lakásban élek az emberemmel, a kutyámmal és a macskámmal és minden a legnagyobb rendben.” – mondta Anouchka.

Anouchka és az „embere” azóta is együtt lépnek fel és nem terveznek esküvőt, szeretik, ahogy a kapcsolatuk fejlődik, bár Alain Dalon már szeretne örömapa lenni, főleg, hogy súlyos betegségben szenved. A szerelmespár nemrég Törökországban nyaralt, napoztak és megmártóztak a kék tengerben. A VB döntőt már Oroszországban nézték.

betöltés...