A krokodilvadász lánya betöltötte a 18-dik életévét. Nézd meg hogy néz ki most Bindi!

18 éves lett a krokodilvadász lánya. Nézd meg, milyen csodálatos hölgy lett belőle!

Ki ne izgult volna a képernyő elé tapadva a híres krokodilvadász kalandjait nézve? Annak idején egy világ követte nyomon Steve Irwin izgalmas műsorát. A 2006-ban tragikus körülmények között elhunyt férfi emlékét a lánya Bindi, a mai napig ápolja. Célja, hogy mindennapjait az apjához hasonlóan, a vadon élő állatok megmentésének szentelje.

A kis Bindi azóta szépen felcseperedett, 18 éves igazi hölgy lett belőle. A nemrég születésnapját ünneplő lány ezt a bájos képet posztolta az Instagramon egy köszönő szöveg társaságában:

“Nos, eltelt 18 év az életemből. Nem is tudom, hogy kezdjem a köszönetek listáját azok számára, akik mellettem voltak, és segítettek ezen a hosszú úton. Kezdjük ezzel a fényképpel, amely első életévemben készült rólam. Azóta az életem nagyon megváltozott, például beszámolhatok arról is, hogy a családom egy igazi, szerető báttyal, Roberttel bővült”.

Egy másik üzenetben az életszeretetről írt.

“Óriási boldogság van a szívemben, hiszen 18 éves lettem, és előttem a nagybetűs, Felnőtt élet, ami még nem tudom, mit tartogat számomra. Annyit tudok, hogy megpróbálok mindig megtenni mindent annak érdekében, hogy kiteljesedett, és boldog életem legyen. A világ folyamatosan fejlődik, és én szeretném megtalálni mindig a napos, örömteli oldalát. Így mindenkinek része lehet majd a szeretetben, és a boldogságban, aki részt vesz a mi történetünkben” – írta egy másik bejegyzésben.

Bindi nemrég részt vett a Dancing With The Stars című műsorban is, ahol partnerével, Derek Hough-al közösen elkápráztatták a közönséget.

https://youtu.be/LLanXhhcqAI

betöltés...