Fordulat Avicii halálának ügyében! Egy dolgot elhallgattak a rendőrök

Kitálalt egy nyomozó.

Kiderült, hogy nem lett bűncselekmény áldozata és az is, hogy egy gyönyörű barátnője is volt, akivel családalapítást terveztek. Most egy rendőr nyilatkozata ad más színezetet Aviciii váratlan halálának.

28 éves korában április 20-án, péntek délután meghalt Tim Bergling, művésznevén Avicii, a világ egyik legismertebb dj-je. A sztárt az első hírek szerint Omán fővárosában, Maszkatban találták holtan, majd kiderült, onnan jóval távolabb, a királyi család egyik tagjának birtokán találtak rá holtan. A halálhírét elsőként a Variety közölte, a hírt azonban néhány órával később megerősítette a menedzsment, és arra kérték a rajongókat és a médiát, hagyják meg a család nyugalmát a gyászban.

A rendőrség néhány napja egy közleményben jelentette be, a 28 éves DJ halála miatt nem indul rendőrségi nyomozás, ugyanis határozottan kizárták az idegenkezűséget.

Hozzáteszik: két igazságügyi orvosszakértő is vizsgálódott az ügyben – ugyanarra az eredményre jutottak.

Azóta Avicii családja is megerősítette, a sztár valószínűleg öngyilkos lett. Egy dolgot azonban elhallgatott a rendőrség, egy szóvívőjük azonban súgott a sajtónak. 

A rendőrség készségesen beszét az ügyről, amígcsak annyiról volt szó, mindent az előírás szerint tettek…

Miután kizárták az idegenkezűséget, a rajongók egyre többen gondolták azt, a sztár nem tudott felhagyni az önpusztító élettel, és ez lett a veszte. Most azonban kiderült a valós ok:

Avicii öngyilkos lett, és ezt a családja is megerősítette!

Néhány órája előkerült egy fiatal cseh modell, aki azt állította a közösségi oldalán, ő és a svéd sztár egy párt alkottak és családot terveztek. Kételkedhetett volna a világ, de Tereza Kačerova az Instagram-oldalán nyilvánosságra hozott egy videót, amelyben a kettejük történetét meséli el képekben. 

Tereza azt sem hallgatta el, a DJ az utóbbi időkben már nagyon jó mostohaapja volt a gyermekének. Videóját nem lehet könnyek nélkül végignézni.

A svájci Blick egyik cikkében egy eddig elhallgatott információra bukkantunk. A lap azt állítja, a rendőrség egyik meg nem nevezett szóvívője azt állította egy angolnyelvű lapnak, a “tragédia helyszínén drogot is találtak”. 

Hogy milyen típusút és mennyit – nem árulta el. De nem kizárt, hogy a boncolást követően mindenre fény derülhet.

betöltés...