Melyik állat ábráját látod meg elsőként? Rejtett dolgokat tudhatsz meg magadról!

Nézz rá az alábbi fotókollázsra, amely több féle állatot rejt magában. A feladatod annyi, hogy kiderítsd, hogy melyik állat ábráját láttad meg elsőként, majd utána olvasd el az ahhoz tartozó leírást.

. Ló

Ha ez az állat a ló, akkor te egy olyan ember vagy, aki sikert szeretne elérni. És nem csak az anyagiak terén akarsz boldog lenni, hanem szeretnél sikeres családot, házasságot, egy olyan közösséget, munkahelyet, ahol szintén meg tudod tapasztalni a siker ízét. Azonban gyakran tapasztalsz feszültséget, terhet magadon, hiszen a kemény munkának ez az egyik velejárója, próbálj viszont az egyensúlyra törekedni, így minden rendben lesz.

2. Kutya

Ahogy a kutyák, úgy te is szereted az emberi társaságot, és az emberek is imádnak téged. Rendkívül empatikus vagy, és gyorsan megérzed, ha valakinek segítségre van szüksége. Imádsz játszani, szórakozni, mozogni. Nagyon nagy támadás kell érjen, hogy agresszíven viselkedj, és szerencsére ritkán szokott sor kerülni erre.

3. Oroszlán

Ahogy az oroszlán, te is erős, domináns vagy, de nem csak fizikálisan, hanem fejben is képes vagy helytállni. Sziklaszilárd elveid vannak, és ezek szerint élsz. Néha félelmet kelthetsz másokban, ezért igyekezz megnyugtatni az illetőt, hogy ok nélkül nem bántasz senkit, és érzékeny is tudsz lenni.

4. Kígyó

Intelligens, bátor, kreatív vagy, és az idegrendszered acélkötegekből áll, így nehéz kihozni téged a sodrodból. Inkább szeretsz visszahúzódva szemlélődni, majd miután felismerted a helyzetet, akkor kialakítod a saját véleményedet. Alaposan megfontolsz mindent, nem sietsz el semmit. Egyesek elérhetetlennek tartanak, de akit megkedvelsz, azt közel engeded magadhoz.

5. Pillangó

Az életed folyamatos fejlődésen, növekedésen megy keresztül, és napról napra valamiben jobb leszel. Az emberek szeretnek a közeledben lenni, mert úgy érzik, ismered a siker, az önmegvalósítás, a szépérzék titkát. Néha túl érzékeny vagy, és ebből pedig az következik, hogy túl sebezhető is. Szakítsd időt magadra is, mert hajlamos vagy összeomolni a stressz hatására.

6. Sas

Arra születtél, hogy új magasságokat ismerhess meg, és azt vedd észre, ami téged valójában érdekel. Büszke vagy a sikereidre, és a családod számíthat rád, mert mindenben támogatod a szeretteidet. Figyelj oda mindig a részletekre, mert sok mindent megtudhatsz ezáltal a világ működéséről.

7. Rák

A személyiséged minden téren egyedi és sajátos. A külsőd keménynek, a lelked viszont lágynak tűnik. Azaz érzékenyebb vagy, mint ahogyan azt mutatod. Önzetlen és hűséges vagy, sosem árulnál el egy számodra fontos embert. Őszintén elmondod a véleményedet, és a barátaidat is megválogatod, mert csak azokban az emberekben bízol, akiket igazán ismersz.

betöltés...