Miért jelennek meg visszatérően volt kapcsolataink életünkben?

Sok nő érzi úgy, hogy nehéz szakítás után szinte lehetetlen megszabadulnia volt párjától. Még úgy is, ha ő nem keresi, és minden kapcsolatot megszakít vele.

Mintha egy démoni erő lenne, ami visszatérően megjelenik kísértés képében, és le akarja húzni a mocsárba, visszaforgatva az idő kerekét, és feltépve a régi sebeket.

Mikor érkezik el az a pillanat, amikor a férfi már nem keresi többé, és eltűnik a jelenből örökre?

Rengeteg megválaszolatlan kérdés, ami nem hagyott eddig nyugodni minket.

Azt a legnehezebb elfogadni, amit nem tudunk megérteni, de ennek nem feltétlenül kell így lennie! Most választ kaphattok az energiák és asztrológia segítségével erre a kérdésre, és tehettek jelenetek boldogabbá tételéért.

Nézzük meg először,miért történik ez velünk?

Ennek több oka lehet. Az első ok a karma. Mindenki, akivel életünk során találkozunk, már előző életünkben is „játszó társunk volt” és ennek következménye az ez életbeli találkozás is. Amikor újra és újra feltűnik volt párunk, akkor még van valami lerendezendő ügy köztük, ami miatt valamelyik fél nem tudja lezárni a régi kapcsolatot. Ez aránylag könnyen megállapítható az asztrológia segítségével, a két születési horoszkóp összevetése által. Bizonyos bolygó kapcsolatok utalnak a karmikus találkozás okára, és a megoldandó feladatra.

A másik ok is kapcsolatos az előzővel, de inkább tanító jellegű. Nagyon sok kapcsolat azért jön létre, mert egymástól tanulja meg a pár azt, ami az életükben feladatuk. Például, ha valakiből hiányzik az önérvényesítés képessége, valószínűleg bevonz az életébe egy erős egóval bíró társat. Ez eleinte, „demo” verzióban még tetszetős, élvezzük, hogy párunk támogat és elintézi helyettünk a harcainkat. Később azonban, ha nem tanuljuk meg a leckét, akkor bizony eléggé terhessé válhat, mert alárendelődést hoz. Ilyenkor könnyen szakítást okoz a helyzet, és mindaddig felbukkanhat volt párunk, amíg nem vizsgázunk a feladatunkból. Ezek nem túl kellemes és felkavaró találkozások. Viszont ahogy erővel találkozik szembe, akkor a tanulási feladat véget ért, így eltűnhet az életetekből. Tehát meg kell látnunk mire akar tanítani, vagy mivel akar szembesíteni, és akkor örökre eltűnik az életünkből.

Lehet ennek egy üzenete felénk? Mikor lesz örökre vége?

Igen, üzenet mindig van felénk is, még akkor is, ha teljesen lezártuk a vele való kapcsolatot, már nem érzünk fájdalmat, haragot. Valamit meg akar mutatni számunkra tükörként, amivel nem akarunk szembesülni, vagy amivel foglalkoznunk kellene. És megmutathatja a bennünk dolgozó félelmeket is, amik észrevétlenül korlátoznak.

Az üzenet tehát lehet az, hogy valamit még meg kell oldani vele, valamit még nem törlesztettünk, amit a karmánk megkíván. Vagy ő tartozik még valamivel, amit nem rótt le felénk.

Érdekes még megnézni, mi játszódik le a férfi fejében ilyenkor.

Férfi gondolkodása

Több dolog miatt bukkanhat fel az ex az életünkben. Ezt megint befolyásolja az, hogy miért is találkoztunk, mi volt a közös feladatunk életünkben.

Az egyik legegyszerűbb ok, amikor a volt párunk egyedül marad, vagy épp boldogtalan jelenlegi életében és kapaszkodót keresve a régi párt keresi meg. Lehet önértékelését kell összeszednie, és a régi élmények jutottak eszébe, amiket veled élt át, és amikor még ő is önértékelése csúcsán ált, és boldog volt. Ezek azonban hamis illúziók, és hamar kiderül, hogy nem ez a megoldás az életében.

Vannak azonban olyan asztrológiai állások, amik nagyon megnehezítik a végleges lezárást, és szinte folyamatos kapcsolattartási igény merül fel. Ezeket tudatosan lehet csak megoldani, mindkét fél együttes munkájával.

Ilyen nehézség lehet, amikor valakiben a kötelességtudat dolgozik, és e mögé bújva keresi meg folyamatosan a volt párját. Elhiteti magával, hogy gondoskodnia kell a másikról, kötelességtudatból szemmel kell tartania, boldogul e az életében, nincs e szüksége segítségre. Ez szintén egy téveszme, és csakis akkor tudjuk az ilyen volt párt végleg eltávolítani, ha csupa jót mesélünk neki, és megnyugtatjuk egyedül is boldogulunk. Ilyenkor talál majd mást, akiről gondoskodhat, akiért aggódhat.

Nézzünk most nehezebb helyzeteket. A Plútó bolygó nagyon erős kötéseket hoz létre, és amikor a párunk születési horoszkópjában álló Plútó valamilyen módon kapcsolódik valamely női jelölőnkhöz (Hold, Vénusz), akkor igen nehéz az illetőt végképp kiiktatni az életünkből.

Az egyik állás a lelkünkre nehezedik, és szinte bénítólag hat. Jó esetben a gyerekek tartják össze ezeket a párokat, és a kapcsolat átalakul barátivá. Bár megjegyzem ez is terhes, mert a hamis kép, a látszat összetartozás érzése meggátolhatja valamelyikük boldogságát. Ennek az energiának a negatív megnyilvánulása, amikor a csalódott fél mindent megpróbál, hogy megnyomorítsa a volt párja életét, szinte vendettát (bosszúhadjárat) indít ellene. Ez ellen csakis egy védekezés van, minden köteléktől megszabadulni, és teljesen kizárni az életünkből, még akkor is ha ez lemondással jár. Minden apróság, vita új erőt ad a bosszúállónak ahhoz, hogy újabb tőrt szúrjon a másik szívébe.

A Plútó másik kapcsolódása, amikor a Vénuszba kapaszkodik, ezzel erősíti az emlékeket, ilyenkor nőként nem, illetve nehezen tudja elfelejteni a volt párt. Sokszor előfordul ilyenkor, hogy hasonló típusú nő lesz az új kapcsolat, mindenkiben a régit keresi. Nehezen megoldható, és mindannyiszor felbukkanhat az életedben, amikor férfiként csalódik, és megerősítésre vár.

Tehát van megoldás, én mindenkit arra biztatok, nézze meg a találkozás okát, mit kell megoldania, vagy egyszerűen figyelje, mikor, milyen körülmények között bukkan fel az expár. Milyen élethelyzetben van éppen? Figyeljétek tudatosan a találkozást, beszélgetést, ismerjétek fel az üzenetet és tegyétek meg a változásokat.

Csakis így tudjátok végleg lezárni ezeket a kapcsolatokat.

betöltés...