6 ember, akik egy szelfi miatt haltak meg

Mindenképp akartak egy szelfit csinálni, az életükbe került.

A szelfi manapság már szinte népbetegségnek számít. Boldog-boldogtalan kattintgatja magáról az önfotókat, amiket vagy a közösségi oldalakon oszt meg rengeteg like reményében, vagy egyszerűen magának készít fotót magáról. Egyszerűbb lenne tükörbe nézni, nem? De tényleg, nézzétek meg bárkinek az okostelefonját, a képek között rengeteg öncélú szelfi lesz.

Ha valami nem mindennapi helyzetben vagy helyen van az ember, akkor a mindenképp fontosnak érzi, hogy megörökítse az utókornak (vagy a facebooknak) az élményt. Sajnos néha a pillanat megörökítése a szelfizők életébe került. A következőkben valós, megtörtént eseteket mutatunk be olyan emberekről, akik egy szelfi miatt vesztették életüket. Reméljük sokan tanulnak ezekből a történetekből, és kétszer is meggondolják, hogy érdemes-e mindenáron ellőni azt a szelfit.

A 17 éves orosz Xenia Ignatyeva a barátainál akart bevágódni azzal, hogy a jobb oldalon látható hídra felmászott és készített egy szelfit a magasban. Közben elvesztette az egyensúlyát, és rázuhant egy elektromos kábelre, amely az azonnali halálát okozta.

Egy mexikói popsztár, Jenni Rivera készítette ezt a szelfit a magángépén. Percekkel később a repülőgép lezuhant, nem maradt túlélő.

Oscar Otero Aguilar fegyverőrült volt, ezért is szeretett volna egy szelfit készíteni egy puskával. Sajnálatos módon azonban a puska ki volt élesítve és elsült Oscar kezében. A fejlövést a fiú nem élte túl.

Ez a két nő autóbalesetet szenvedett, miközben próbálták magukat videózni vezetés közben. Ők az egyetlenek ebben a válogatásban, akik túlélték a balesetet, sőt a kórházba menet is készítettek magukról egy szelfit…

A házasodni készülő Colette Moreno és barátnője éppen egy esküvő előtti buliba tartottak, amikor ellőtték ezt a fotót és feltöltötték a facebookra. Ezután megelőzték az előttük levő teherautót de nem vették észre a szembe sávban közeledő kisbuszt. A lányok közül Colette nem élte túl az ütközést, a barátnője kisebb sérülésekkel megúszta.

2014. április 6-án Courtney Sanford ezt a fotót töltötte fel a facebookra, miközben Pharrel Williams ‘Happy’ című számát hallgatta vezetés közben. Elvesztette az irányítást a kormány felett és a balesetben a helyszínen életét vesztette.

betöltés...