Ez a srác 3 összetevőt kever össze, majd a fogat mos vele. Ezt ma én is ki fogom próbálni!

Egy megnyerő, fehér fogsorú mosollyal akár világhírűek is lehetünk, millió dolláros üzleteket bonyolíthatunk le, mert ezzel bizalomgerjesztő képet festünk magunkról, hiszen azt sugározzuk, hogy tele vagyunk önbizalommal, optimizmussal, szenvedéllyel, boldogsággal, és az egészség terén is jól állunk.

A következő videóból kiderül, hogy milyen természetes hozzávalók segítségével tehetjük fehérebbé fogainkat, előzhetjük meg az ínygyulladást, a fogérzékenységet és a szuvasodást.

Szükségünk van darált kurkumára, kókuszolajra és borsmenta kivonatra.

Egy evőkanál kókuszolajat tegyünk bele egy kisebb tálba, majd adjuk hozzá a kurkumát, ha kapszula formájában van, akkor két darabot kell felhasználni, egyébként egy teáskanállal kell beletenni. A végén pedig még pár csepp borsmenta olajra, kivonatra lesz szükség. Keverjük össze, és kész is a legjobb házi fogkrém.

A kurkuma antibakteriális hatású, semlegesíti a szájüregben jelenlévő baktériumokat, ezáltal megszünteti a fogínygyulladást, mitöbb: mészteleníti az agyban található tobozmirigyet is.

A krémből tegyünk egy keveset a fogkefénkre, majd alaposan sikáljuk végig fogainkat. Ha folyamatosan ezzel mossuk meg rágószerkezeteinket, akkor idővel sokkal fehérebbek lesznek, eltűnnek a sárgás foltok, és megszabadulunk a lepedéktől.

betöltés...