Arca eltorzult egy születési rendellenesség miatt, de nézd meg, hogy néz ki ma!

Néhányan sajnos nehezebb sorsot kaptak, illetve máshogy nehéz sorsot, amivel napról napra meg kell küzdeniük. Van, aki már megvívta harcait külseje miatt, van, aki még csak most fog rálépni a rögös útra, ami végül gyémánt lelkűvé csiszolja ezeket a különleges gyerekeket. Addig viszont még rengeteg bántást kell elviselni…

Két kislányt mutatunk most be, mindketten egy ritka genetikai rendellenességgel születtek, az úgynevezett Treacher Collins-szindrómával, amely súlyosan deformálja az arcot már az anyaméhben. Még orvosaik is azt hitték, hogy csak pár hónapot fognak élni a betegségük miatt, de életerejük erősebbnek bizonyult!

A nagyobbik lány, mára már kész hölgy, viszont sok nehéz éven van már túl és rengeteg plasztikai műtéten is átesett. Mára azonban őszintén tud mosolyogni, és külsejét is szépnek látja. Így néz ki napjainkban:

Elképesztő átalakulása a másik kis tündérnek Natty Tregoning-nak is reményt adhat, aki ugyan még csak 7 éves, de élete már most egy állandó küzdelem a megjegyzések és a pillantások ellen, amik akaratlanul is előtörnek felnőttekből és gyerekekből egyaránt, amint megpillantják Natty-t. Reméljük, hogy az elsőre bemutatott bátor lány neki is sok erőt fog majd adni, hogy végül belül és kívül is úgy éljen, ahogy szeretne!

Forrás: Joanna Murphy

“Azt vettük észre, hogy a gyerekek könnyebben elfogadják Natty állapotát. Sokkal nyitottabbak, és őszintén kérdeznek. Ha egyszer megértik, boldogan fognak vele játszani” – mesélték a kislány szülei, akik szerint a felnőttek nem tudják ilyen jól kezelni a helyzetet.

Reméljük ez változni fog, hiszen értékeiben ő is ugyan olyan ember, mint bármelyikünk sőt!

Oszd meg, ha te is sok erőt kívánsz nekik a továbbiakban!

betöltés...