Kiderült, mennyi idős valójában Fekete Pákó! Sosem gondoltad volna!

betöltés...

Megmutatta új barátnőjét is.

Fekete Pákó egy ideje nem nagyon adott hírt magáról, most egy riportműsorban ismét felbukkant az egykor népszerű mulatós sztár.

Ott derült ki róla többek között, hogy egy ideje egy Gyöngyi nevű tanárnővel él együtt, aki egy csongrád megyei faluból származik, Pákó jelenleg már a jövőjét építi, szakácsnak tanul. Továbbra sem mennek neki az ékezetes magánhangzók, de kiegyensúlyozott és boldog.

De nem ez a legmegdöbbentőbb információ! A Pákóról szóló kisfilmből kiderült az énekes valós életkora. És az új szerelmét is megmutatta!

Fekete Pákó, azaz Lapite Oludayo Babanide Oludatrion Olapite a közelmúltban ünnepelte a születésnapját, és természetesen a párja is meglepte egy gyönyörű tortával.

Pákó, hogy viszonozza szerelme kedvességét, meg is osztott magukról egy közös képet a közösségi oldalán. Györgyivel fél éve ismerkedtek meg, abban az étteremben, ahol Pákó dolgozik és tanul. 

És hogy hány éves is valójában a mulatós király? A riporter azt mondta a műsorban, rövidesen ötven lesz. A TWN.hu pedig megbízható forrásból megtudta, a hír valós. Pákó a 49-et töltötte néhány hete! 

betöltés...