Itt a lista: ezek a csillagjegyek, lesznek a legszerencsésebbek 2019 júliusában

betöltés...

A csillagjegyek közül néhányan igazán szerencsésnek mondhatják majd magukat júliusban, ez a hónap ugyanis igazi “arany-hónapnak” ígérkezik a számukra!

KOS – A július, végre csupa jó hírrel szolgál számodra! Vége a hosszú várakozásnak és azok a projektek, melyeken az utóbbi időben dolgoztál, végre eredményre vezetnek. Szakmai téren is minden jóra fordul, mivel egy kedves személy segítséget nyújt számodra.

BIKA – Új tervekkel, de ugyanakkor problémákkal is érkezik számodra a július a munkahelyen. Ha tudod kezelni ezeket a problémákat, akkor nem lesz gond, ha viszont nem, akkor előfordulhat, hogy más munkahely után kell nézned. Vigyázz az egészségedre, a kinti meleg ellenére.

IKREK – Az égiek nagy lehetőséget tartogatnak számodra a kapcsolatok terén. Egy érdekes személy jelenik meg az életedben, aki egyszerűen elvarázsol téged. Esélyed van arra, hogy végre megtaláld az ideális társat.

RÁK – Több időt tölthetsz szeretteid társaságában, akiket eddig elhanyagoltál, és ezt ők láthatóan értékelni is fogják. Ugyancsak most találsz időt saját személyiséged fejlesztésére is. Részt vehetsz olyan képzéseken, melyek szélesítik majd hosszútávon a látókörödet.

OROSZLÁN – Ez lesz a hónap, amikor rátalálhatsz életed párjára. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a nyugalom fogja elárasztani közös otthonotokat.

SZŰZ – Erős lelkiismeretedre hallgatva, végre sikerül rendezned ebben a hónapban a fontos problémáidat, úgy szakmai téren, mint a magánéletben. Felszabadító érzés lesz számodra ezeket megoldani, és ha nem adod fel, garantáltan eléred a kitűzött célokat.

MÉRLEG – Fizikailag nagyon jól érzed magad, sőt egy olyan üzleti lehetőséget is kapsz, melyet kár lenne kihagynod, hiszen akár egész életed megváltozhat tőle. Érzelmi téren is egyensúlyt hoz számodra a július, hiszen esély van arra, hogy találj egy megfelelő párt magad számára, vagy a meglévő kapcsolatodat szilárdítsd meg.

SKORPIÓ – Ebben a hónapban a barátok segítségére leszel utalva, és igyekezz ne elvetni ezeket a segítő szándékokat, jöjjön az a partneredtől, vagy akár valamelyik családtagtól.

NYILAS – Végre eljött számodra is a pihenés ideje. Használd ki és kirándulj a barátokkal. A munkád tekintetében sem kell izgulnod, és egészségi állapotod is kitűnő lesz.

BAK – A hónap első felében nyugalom vár rád, annak ellenére, hogy a családban kisebb problémák adódnak. Egy régi titokra derül fény, vagy valami nem várt dolog fog történni, ezért a nyaralásodat el kell halasztanod.

VÍZÖNTŐ – Szeretetben lesz részed, és ez annyi fölös energiával tölt el, hogy sportolni lesz kedved, a nyári nagy meleg ellenére is.

HALAK – Bár nem jellemző rád, mégis olyan leszel, mint aki hibernál, és ez akár a nagy meleg számlájára is írható. Az ambíciód alább hagy, és már szinte nyaralni sem kívánkozol. A barátok segítségével azonban gyorsan túl leszel ezen az időszakon.

(Tudásfája)

betöltés...