Fiával énekelte ezt a csodálatos dalt a haldokló katona. Szívszorító produkció!

Mark Weber alezredes egyike volt azon embereknek, akik azonnal lenyűgöztek mindenkit, akivel egyszer kapcsolatba léptek!

Amikor rákos megbetegedést diagnosztizáltak nála, a családját természetesen sokkolta a hír, és képtelenek voltak beletörődni, hogy Webernek csupán hónapjai vannak hátra. Az alezredes milliók tiszteletét nyerte meg a hitével és az akaratával, mellyel felvette a harcot a gyilkos kórral. Mint ahogyan azzal is, hogy csodára méltóan, az élethez-halálhoz való hozzáállását is egészséges mennyiségű humorral fűszerezte meg.

Tavaly a következőket mondta a tömeg előtt: „Most már egy másik hívatlan vendég toporog az ajtómban… Az ő neve Halál. És azért említem őt, mert látom és hallom őt, nagyjából egyszer havonta. És valamit suttog a fülembe, amit mindannyiotokkal meg szeretnék osztani: azt mondja ’élj, mert nemsokára érted jövök’.”

Mark Weber mindent megtett, hogy büszkeséget és inspirációt csepegtessen a fiaiba. Így hát, amikor megkérte idősebbik fiát, hogy énekelje el neki a gyülekezet előtt a Tell My Father című, a polgárháborús időszakból való dalt, nem meglepő, hogy a produkció egyike volt minden idők legszebb és legőszintébb pillanatainak, melyet valaha is videóra vettek.

Bár Weber minden tőle telhetőt megtett, és foggal-körömmel harcolt a kór ellen, a rák végül padlóra tette. 41 évesen hunyt el – úgy távozott, mint ahogyan élt: a családjának a szeretetében. Nyugodjon békében.

betöltés...