Ez a srác utál havat lapátolni, ezért egy szokatlan trükköt alkalmaz, hogy hamar befejezze!

Amennyiben hűvösebb éghajlaton élsz, vagy legalábbis ott, ahol (még) megvan a négy évszak, nagy valószínűséggel keseríti meg a napjaidat a havazás, vagy inkább a hó eltakarítása, mely egyikünknek sem a kedvenc elfoglaltsága!

Minden télen újabb kihívás elé állít a lehulló hó, mégpedig ellapátolni anélkül, hogy izomlázad legyen. Ebben az évszakban a kisebb-nagyobb végtagfájdalmak és az izomláz már megszokott jelenség, mert az emberek alig vannak tudatában annak, hogy havat eltakarítani felér egy súlyzós edzéssel a konditeremben.

Ezért, még mielőtt hozzálátnál a feladathoz, érdemes lesz bemelegítened az izmaidat, ugyanis a merev és kihűlt izmok hajlamosabbak a begörcsölésre. Amennyiben megfelelően bemelegítettél lapátolás előtt, a karjaid jobban bírják majd a strapát, és kevesebb eséllyel fájdulnak meg.

Vagy alkalmazhatod az alábbi, igazán egyedi hóeltakarítási módszert is, ha már rosszul vagy a hólapáttól. Ezzel nemcsak energiát takaríthatsz meg, hanem időt is spórolhatsz, na meg jó móka! Próbáld ki és ha tetszik az ötlet oszd meg barátaiddal is!

betöltés...