A kóbor kutya nem hajlandó otthagyni a zacskót – a biciklis nem hiszi el, amit lát mikor belenéz

Ez a történet nagyon szívszorító és egyben szomorú és, mégis fontos üzenetet hordoz.  Ha ismer valakit, aki nem hiszi el, hogy az állatoknak is vannak érzelmeik, akkor ez a történet biztos meg fogja őt győzni arról, hogy ennek az ellenkezője igaz.

Ez az eset Lincolnshire-ben történt és jól bizonyítja, hogy az állatok is erősen kötődnek családtagjaikhoz, ugyanúgy, mint az emberek.

Paul Skinner, aki éppen a városban biciklizett, észrevett valami szürke dolgot látott egy út menti árokban. Nem is gondolkodott ezen sokat, azt hitte talán egy döglött madár fekszik ott. De ahogy egy kicsit közelebb ment hozzá látta, hogy ez a szürke valami mozgott.

Egy kóbor kutya volt az.

A kutyus egy használt gyorséttermi zacskón feküdt, amit nyalogatott és szagolgatta azt. Nagyon szomorúnak tűnt szegény pára.

Paul lehajolt, hogy megnézze ezt a zacskót.

-A zacskóban a kiskutyái voltak de már nem éltek. A kutyus mintha könnyezett volna, nem is tudjuk elképzelni ki lehetett ennyire embertelen, hogy ilyet tegyen.” – mondta Paul a Metro-nak.

Paul jelentette az esetet a rendőrségnek, felvette a kapcsolatot az állatmentő egyesülettel. Innen ki is jöttek a dolgozók, bevitték az anyát és megpróbálták újraéleszteni a kölyköket.

Az állatorvos megállapította, hogy a kölykök aznap születtek,  élve születtek és még éltek is mikor valaki berakta őket a zacskóba.

-Valószínűleg a kölykök kihűltek, miután kidobták őket, de nagyon köszönjük ennek a férfinak, hogy értesített minket.

A kutyamamát Carly-nak nevezték el és gondját viselik a menhelyen. Nagyon szomorú, hogy a kicsik elhunytak, ennek ellenére anyjuk egy percre sem hagyta őket magukra. Ez is jól bizonyítja azt, hogy a kutyát anyai ösztöne ugyanolyan erős, mint az embereké.

betöltés...