Kollégái döbbenten álltak: tetőfokára hágott a színdarab, amikor Stohl András váratlanul otthagyta a színpadot

Ilyet még soha senki nem mert tenni.

Olyan dolog történt a Mamma Mia musical pécsi turnéján, ami talán még soha, sehol. A darab hatalmas sikerrel ment le, egészen a végéig. Itt van egy rész, ahol Gallusz Niki felhívja a színpadra táncolni a nézőket, ám ez alkalommal hiába indultak el a nézők a színpad felé, Stohl András elhagyta a színpadot. És erre szívszorítóan szép oka volt. Az első sorban ült egy kerekesszékes, 12-14 év körüli kisfiú…

“Rengetegen akarnak Stohl Andrással fotózkodni, megőrülnek érte. Én a bal, a főnököm a jobb oldalon állt, és azt vettük észre, hogy Stohl udvariasan elnézést kér, lemegy a színpadról a kisfiúhoz, és vele fotózkodik. Annyira szép volt a gesztus, hogy mindenkit otthagyott, gondolom, érezte, hogy a gyereknek ez mi­lyen fontos lenne. A főnököm beszólt a rádióba: Látod a Stohlt? Láttam. Akárki akármit mond, ő biztos, hogy Ember, így, nagybetűvel” – mesélte Hencz György ügyelőn a Borsnak.

“Talán öregszem, kezdek szentimentális lenni, de megkönnyeztem a jelenetet. Annyit bántjuk, de az egyetlen volt, akinek eszébe jutott, hogy odamenjen a kissrác­hoz. Ennyire közvetlen máskor is. Ha kimegyünk hátul levegőzni, és valaki odajön, hogy csinálhatna-e egy fotót, még soha nem hallottam, hogy elküldte volna. Kedvesen mosolyog, aztán visszajön, és beszélgetünk tovább. Ő az, aki ha megkérdezi, hogy vagy, meg is várja a választ. Tényleg érdekli. Ő ilyen.” – folytatta a lapnak. Az esetről fotók is készültek, amiket itt tudsz megnézni.

betöltés...