9 tipp, melyekkel percek alatt szebbé teheted magad!

Vannak napok, amikor egyszerűen sehogyan sem érezzük magunkat és ez egész kisugárzásunkon meglátszik.

Mit tehetünk ilyenkor?

Még ahhoz sincsen kedvünk vagy időnk, hogy összeszedjük magunkat?

Pár percünk azért csak akad, amit magunkra fordíthatunk.

És kell is!

Az alábbi instant tippek segíthetnek percek alatt üde külsőt varázsolni.

1.

Dörzsöljük át nyakunkat. Amikor az izmok feszültek, a vérellátásunk hatékonysága csökken, ettől lehet rossz közérzetünk, és sápadtnak tűnik arcunk. Masszázs hatására kortizol hormon választódik ki, ami bőrünkben a kollagén termelődését segíti. Ez a folyamat eredményezi a fiatalos, friss bőrt.

2.

Ásványvíz permet. Különösen forró napon lehet nagyon hasznos és frissítő az ásványvizes permet. Egyszerűen spricceljük arcunkra. Pillanatok alatt elpárolog, így kicseréljük kisugárzásunkat üdére. Arcszínünk is megváltozik.

3.

Száraz samponnal percek alatt „moshatunk” hajat. De vigyázzunk, hogy ne használjuk minden nap, és alaposan mossuk, masszírozzuk át fejbőrünket normál hajmosáskor, mert különben eltömítheti fejbőrünk pórusait. Így „moshatunk” percek alatt hajat, és készíthetünk utána tökéletes frizurát.

4.

Rövid sprint. Sápadtak és erőtlenek vagyunk? Mit csináljunk ilyenkor, hogy élettel töltsük meg arcunkat, és pezsdítsük fel testünket? 60 másodperc gyors futás, ami még nem izzaszt le, viszont kellő löketet ad a naphoz, és pillanatok alatt üde arcszínt varázsolt.

5.

Használjuk kefénket kicsit máshogyan. Szoknyát vagy rövidnadrágot vennénk fel, de lábaink sápadtak, rossz a vérkeringés bennük? Fogjunk egy természetes sörtékkel rendelkező kefét, és masszírozzuk át vele lábunkat. Egy perc lábmasszázs szintén csodákra képes. Peeling is egyben.

6.

Használjunk élénk szemceruzát, amikor úgy érezzük, hogy fáradtnak tűnik arcunk. De csak a szem körül sminkeljünk, különben túl drámai lesz a hatás.

7.

Felejtsük el az édességeket és cukrot tartalmazó élelmiszereket. Ez nem könnyű. A cukor nem tesz jót a kötőszöveteknek, ami miatt bőrünk elveszíti rugalmasságát. Ez hosszú távú segítség lehet, mégis nagyon hasznos.

8.

Zuhanyozzunk nem túl hideg vízzel. A legtöbb nő különösen hajmosáskor igazán meleg vizet használ. Ez nem tesz jót sem a hajnak, sem pedig a szarurétegnek. Hideg víztől a haj fényes csillogást kap.

9.

Banán héj peeling. Amikor megettük a banánt, ne dobjuk ki a héját. Rengeteg enzimet tartalmaz, ami pótolja bőrünk nedvességét. Dörzsöljük át a puha feléve arcunkat és mossuk le alaposan.

 
betöltés...