A terhes feleségét hánytató apuka megható levele terjed a neten

Olyan jó látni, amikor egy férfi tényleg úgy viselkedik a terhes menyasszonyával, ahogy minden apának kellene viselkednie. Tisztelettel, szeretettel áll hozzá és minden erejével azon van, hogy a nő, aki az ő gyermekével várandós, királynőnek érezze magát a bőrében.

Josh Streeter írt egy megható üzenetet a Facebookra arról, hogyan segít terhes menyasszonyának, főleg a reggeli rosszullétekkel való küzdelemben. Az internet odavan a férfiért és a képért, amin a vécé fölé hajoló nő haját tartja vigyázva. Minden nő ilyen társat kívánna magának a terhesség idejére.

„A terhesség hatalmas tapasztalat számomra. Olyan sok dologra megtanított: szeretetre, törődésre, a frusztráció kezelésére, türelemre és tiszteletre. Mostanra minden figyelmemet a terhességre koncentrálom. Minden pillanatát látni szeretném. Átvette a hatalmat a menyasszonyom fölött a stressz, fájdalom, hányás egész nap, az érzelmek hullámzása, amiket nem tud megmagyarázni. Nekem kell támogatnom abban, hogy tudja, rendben van, ha sír, ha ideges, ha mérges és ha ok nélkül kacag. Az én feladatom, hogy úgy érezze magát, mint egy királynő.

Hihetetlen érdekes és csodálatos számomra, hogy ő épp egy életet növeszt magában. Mindennap muszáj megnevettetnem, mert folyton változik, ahogy magát látja. A hormonjai száguldoznak, felszedi magára a kilókat, és azt gondolja, hogy ettől kevésbé szép, pedig igazából sosem volt még ilyen szép, mint most.

Apaként és vőlegényként azt tudom mondani, hogy a terhesség a legjobb tanító, és hogy legyél ott mindig, amikor a feleségednek szüksége van rád. A gyermeke apjára. Legyél igazi apa és szeresd őt, emlékeztesd rá, milyen gyönyörű, mert ez életed legnagyobb élménye. Ahogy én rengeteget tanultam mindabból, ami ebben az időszakban történik velünk, ahogy látom, min megy keresztül egy nő a terhesség alatt, már tudom, hogy mindegyikük maximális tiszteletet érdemel. Most már teljesen máshogy látom a várandós anyukákat, a terhesség a férfiak legjobb tanítómestere.”

A posztot azóta 40.000-en osztották meg, rengeteg nő a saját párjának küldte el vagy kommentekben köszönte meg a férjének, hogy mellette állt a terhesség alatt. Ahogy írják: „Ilyen egy igazi férfi!”

betöltés...