Csak ezt ne: 6 ruhadarab, amit ki nem állhatunk a pasikon

Vannak darabok, melyeket a férfiak nem szeretnek rajtunk és vannak, amiket mi nem szeretünk a férfiakon. Mutatjuk őket.

Túl rövid nadrág

Se nem szexi, se nem férfias, egyszerűen csak ne hordják őket. A ’80-as években divatos rövidnadrágok maradjanak a ’80-as években. A túl rövid nadrág, és a comb fölötti elvágás ugyanis maximum egy kisgyereknek áll jól.

V kivágás

A V kivágás abszolút rendben van. Na de a túl mély kivágás inkább maradjon meg a nőknek. A nőknek csábos, a férfiaknak viszont egyáltalán nem férfias. A kósza szőrszálakról nem is beszélve.

Flip-flop vagy UGG?

Szerintünk egyik sem. A férfiak télen keressenek inkább egy bakancsot, mint egy pihe-puha csizmát, a flip-flop pedig maradjon meg a tengerpartra.

Szűk naci?

Te jó ég?! Egyáltalán lehet ilyet kapni? A balettos srácokon nagyon kedveljük ezeket a fazonokat, de azt is csak a színpadon. Másnak ez tiltott zóna.

Bőrgatya

A bőrgatya ideje a férfiakon lejárt, ezért ideje valami újat keresni. Reméljük a költözéssel ezt a nadrágot is a szemétbe dobta Brad Pitt.

Nyakláncok és övek

Se a csillogó öv, se a hatalmas nyaklánc nem divat, legyen az rózsafüzér vagy bőrnyaklánc, esetleg valami trendinek látszó ezüst lógó. A legtöbb nő úgy van vele, az ékszer, maradjon meg neki. Egy-egy apróbb darab még bevállalható, na de ez így egyben? Már csak egy mélyen kivágott V nyakú felsővel lehetne még jobban rontani a helyzeten.

betöltés...