Csodás levelet írt ez a fiú, miután elhagyta a barátnője. Ezt nem gondoltuk volna!

Hosszú évek után a lány azt mondta, nem elég jó neki a fiú. Mikor a szakítás után talpra állt, a srác megköszönte neki, hogy kidobta.

Robert és barátnője sok évet töltött együtt, mindent tudtak egymásról és úgy tűnt, hogy örökre együtt maradnak. De a lány egy napon szakított a fiúval, mondván, nem elég jó neki. Miután összeszedte magát a szakítás okozta csalódásból, Robert elgondolkodott a dolgon és megható levelet írt volt szerelmének, melyben megköszönte, hogy a lány így döntött annak idején.

“Én sosem azért szerettelek, mert iskolába jártál, vagy mert megszerezted a jogsidat. Azért sem, amikor jó munkád lett és dögös cuccokban jártál. Én önmagadért szerettelek. Amikor elhagytál, fájt. Amikor megtudtam, hogy új párod van, összetörtem. A legjobban az bántott az elmúlt évben, hogy a szakítás előtt sosem mondtad, hogy elégedetlen vagy velem, hogy baj van a kapcsolatunkkal. Egyszerűen csak elhagytál.

Sokat sírtam azért, mert sajnáltam. Sajnáltam, hogy nem voltam jobb, hogy nem tudtalak megtartani. Értéktelennek éreztem magam. De aztán minden nap egyre erősebb lettem, gyógyult a lelkem. Rájöttem, hogy tulajdonképpen hálás vagyok neked azért, amit tettél, mert a segítségeddel rájöttem, hogy milyen lányt nem akarok magam mellett tudni. Olyat, aki a ruháim, a diplomám vagy épp a munkám vagy a pénzem alapján ítél meg. Ilyen ember nem kell nekem. Egyre jobban érzem magam a bőrömben, mivel az érdekembereket folyamatosan leépítem az életemből. Ha valaha az életben még találkozni fogunk, látni fogod a különbséget az kapcsolatunk alatti és a mostani énem között.”

betöltés...