3 személyt szeretünk igazán az életünkben és a 3. az igazi. Ennek pedig meg van az oka!

Az ember élete során számtalanszor eshet szerelembe, azonban úgy tartják, hogy az igazi nagy, mindent megmozgató szerelem csupán háromszor következik be az életünkben.

Minden szerelemnek megvan a maga jelentése! Az első szerelem általában kamaszkorunkban következik be, ez az a bizonyos mindent elsöprő.

Ilyenkor legtöbbször nem tudunk sok mindent még, nem tudjuk, hogyan kell viselkedni, hogyan működik egy párkapcsolat, mire kell odafigyelnünk, csak azt tudjuk, hogy szerelmesek vagyunk, és a világ megváltozott.

A második szerelem által megtanuljuk a másik szemében látni önmagunkat, megtanuljuk, hogyan legyünk vonzóak, és megismerkedünk a pozitív tulajdonságainkkal.

Ebben a szerelemben már követünk el hibákat, és sokszor kapunk fájó pofonokat, amikből mindenképp tanulnunk kellene. Ha nem vonjuk le a következtetést, a következő kapcsolatunkban ugyanazokat a hibákat fogjuk elkövetni.

A harmadik szerelem az, amire nem készültünk fel. Kezdetben lehet nem is szerelemként, csupán barátságként indul a kapcsolat. Lehet, hogy egy olyan emberrel lépünk kapcsolatba, akit nem is ismerünk annyira.

Ez a kapcsolat nem tartalmaz merev szabályokat, levetkőzzük a megfelelési kényszerünk, őszintébbek vagyunk, és jobban kimutatjuk belső értékeinket. Ez az a szerelem az, amire ha jól vigyázunk egy életre szólhat.

Gondoljuk végig kapcsolatainkat, mikor mennyire adtuk bele önmagunkat, mennyire voltunk őszinték, szerethetőek, boldogak.

A lényeg, hogy elfogadjuk önmagunk, és a párunkat is, és minden nap vonjuk le a tanulságot az élettel kapcsolatosan.

betöltés...