Ha neked is hosszabb a mutató lábujjad, akkor ezt mindenképpen olvasd el. Fontos dolog derülhet ki rólad!

A kínai és indiai kultúrában már több mint 5 ezer éve próbálják megjósolni a jövőt a talpból, illetve a lábfej, lábujjak formáiból. Úgy tartják, hogy a talp bizonyos részein jelentkező fájdalmak bizonyos belső szervek betegségére utalnak. És mennyire igazuk van.

Jane Sheehan reflexológus meggyőződése, hogy a lábfejek állapotából, kinézetéből sok mindenre következtethetünk. Például az emésztésre, de a személyiségjegyekre is fény derülhet, hogy harmónikusak, rendszeretők, vagy inkább rendetlenek, ideges természetűek vagyunk.

Ha az öt lábujjunk közül valamelyik hosszabb, akkor most megtudhatjuk, hogy mit jelent ez ránk nézve.

1. Nagy lábujj

Akiknek ez a lábujjuk hosszabb a többi négynél, jellemző rájuk a kreativitás, és az intelligencia. Ők mindig is megtalálják a legjobb megoldást a problémák orvoslására. Képesek több szemszögből is megvizsgálni a dolgokat. Olykor koncentrációzavarokkal kell megküzdeniük, de a céljaik megvalósítása is nehézségekbe ütközhet. Ha a nagy lábujj kisebb a többinél, ez azt jelenti, hogy több megoldandó feladatot is képes az illető egyszerre elintézni.

2. Mutató lábujj

Azoknak, akiknek a mutatóujjuk hosszabb született vezetőknek születtek. Dinamikusak, kreatívak, olykor öntörvényűek, és dúl bennük a versenyszellem is. A harmóniát viszont sokszor nem találják az életükben, ezért mindig keresik.

3. Középső lábujj

Azoknak, akiknél ez a lábujj hosszabb energikusak, szinte már zsenik, ami a szakmai hivatásukat, a munkájukat illeti. Hajlamosak a perfektcionizmusra, és annyira nagy erőbedobással dolgoznak a céljaik eléréséért, hogy az nagyon sok esetben sikerül is nekik. Ez viszont azzal jár, hogy kevés időt töltenek a családjukkal, kedvesükkel. Akiknek ez a lábujjuk rövidebb, azok nem viszik túlzásba a munkát, szeretnek lazítani.

4. Gyűrűs lábujj

Azoknak az embereknek, akiknek ez a lábujjuk hosszú és egyenes, azoknak a család a legfontosabb. Ha hajlított, akkor a szeretteivel konfliktusba kerülhet. Amúgy empatikus, odaadó, áldozatkész, de legtöbbször nem találja a helyét a családban, és boldogtalan. Nem tud elvonatkoztatni a mások gondjától, hajlamos magára venni mindenki baját. Akiknek rövidebb a gyűrűs lábujjuk a többinél, azok teljesen az ellentétük az egyenes és hosszú gyűrűs lábujjú embereknek, tehát számukra a család egyáltalán nem fontos tényező.

5. Kis lábujj

Akiknek nagyon rövid a kis lábujjuk, rendszerint gyerekesek, elszaladnak a felelősség elől, és hamar elunják magukat. De éppen ezért állandóan az új, szórakoztató, vagány dolgok után kutatnak. Szórakozottak, viccesek, ugyanakkor nyugodt természetűek. Akik képesek mozgatni a kis lábujjukat, azok lobbanékony, kalandvágyó személyiséggel rendelkeznek. Akik nem tudják mozgatni, azok hűségesek, rendszeretőek, és szeretik a rutint az életben.

betöltés...